![]() |
bence en güzel imza bana ait haksızmıyım :)
|
[B]HERKESİN KENDİ FİKİRLERİNİ BELİRTEN İMZASI VAR... BENCE HEPSİ HERKESİNKİ GÜZELL...[/B]
|
BENCE EN GUZEL İMZA KIBRISLI ARKADAŞIN İMZASI
ANLAMSA ANLAM VATANSA VATAN HER ŞEY VAR IMZADA |
süpersin...
valla onur en güzel imza seninki tebrikleeeeeeeeeerrrrrr.....:)
|
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık
BU imza çok anlamlı bence ALAATTİN ABİ namı diger (ABİRCAN) |
teşekkürler serkan klavyeyi elimden aldın :)
tam şimdi bütün yazan arkadaşlarımı okurken en sonda senin mesajı gördüm, yorumsuz deyip yazacaktım imza çıksın diye artık yorumlu oldu :)
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]abiler kimse imzasını övmesin başkasının imzayı tavsiye edin lütfen..:D[/B][/QUOTE]
Onur gardasimin imzasi bence super. |
[QUOTE=yusuf_07]geçin bunları gereksizzz bu konularrrrrrrrrrrrrrr....[/QUOTE]
ULAN CAKAL GIT BASKA YERDE TAKIL,BURDA MILLETIN ASABINI BOZMA,FENER GIBI ADI SEREFSIZ BIR TAKIMIN BOKUNUN YIYEN ADAMLARLA ISIMIZ OLMAZ. SIVASLILARLA UGRASMA VALLA HARCARIZ SENI.FENER GIBI BIR BOK TAKIM ICIN BOK YOLUNA GIDERSIN. CIK GIT BU SITEDEN ADI FENERLI,BOZMA ASABIMIZI. |
[QUOTE=Yigido58_NL]ULAN CAKAL GIT BASKA YERDE TAKIL,BURDA MILLETIN ASABINI BOZMA,FENER GIBI ADI SEREFSIZ BIR TAKIMIN BOKUNUN YIYEN ADAMLARLA ISIMIZ OLMAZ.
SIVASLILARLA UGRASMA VALLA HARCARIZ SENI.FENER GIBI BIR BOK TAKIM ICIN BOK YOLUNA GIDERSIN. CIK GIT BU SITEDEN ADI FENERLI,BOZMA ASABIMIZI.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yigido ne etmissin sen öyle yaaa. Ben elime bile almadigimi sen bir kac kere agzina almissin valla ayip ediyorsun. Biraz terbiyeli bi sekildede feneri sevmedigini belirtebilirsin ama senin tercihin tabiki b... kelimesi. Bari mübarek ramazan ayinda su agiza alinmicak kelimeleri kullanmayalim arkadaslar.[FONT="Lucida Sans Unicode"][/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]abiler kimse imzasını övmesin başkasının imzayı tavsiye edin lütfen..:D[/B][/QUOTE]
onur ben senin imzayı seçtim çok güzel olmuş......bravoooo |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |