SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hoca Doğru Kadroy'la Çık Maç'a !!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28825)

cılgınsivas58 18.03.2010 20:44

Cevap: Hoca Doğru Kadro'la Çık Maç'a !!!!

erman nerde sorabilirmiyim biz ermanla atak yapıyoz ama erman yok oynatmamak içinmi aldınız buna zita dahil özledik zitayı yaa

H_Turan 18.03.2010 20:55

Pafı Çıkartsak İlk onbirden iyi oynar

01011984 18.03.2010 20:59

rahman rahman ahmet ahmet diyip duruyorsunuz nerde gördünüz kardesim onlarin oynadigi futbolu, birkez olsun oynadilarmida bos bos konusuyorsunuz?
demekki idmanlarda bi *** yaptiklari yokki formayi birkez olsun giyemediler,
mehmetdede is yok artik
cift forvet oynatmali kamanan ve ibrahim sahin ikilisi !!!

samet_58 18.03.2010 21:10

[QUOTE=01011984;618292]rahman rahman ahmet ahmet diyip duruyorsunuz nerde gördünüz kardesim onlarin oynadigi futbolu, birkez olsun oynadilarmida bos bos konusuyorsunuz?
demekki idmanlarda bi *** yaptiklari yokki formayi birkez olsun giyemediler,
mehmetdede is yok artik
cift forvet oynatmali kamanan ve ibrahim sahin ikilisi !!![/QUOTE]

kardesim senin sivassporu takip etmedigin belli etmis olsaydin rahman in oynamis oldugunu bilirdin ha rahmanin bir kac macina baktim almanya da yasadigim icin bence ne mehmet yildiz ne ibrahim sahin hic biri rahman etmez oynadikca sizde goreceksiniz ilerki haftalar da

01011984 18.03.2010 21:22

gecen hafta oynattida ne yapti,
kardesim sen videolari izlemeye devam et, öyle binlerce videolar var futbolculardan
idmana gittim gördüm birakin allah askina böyle kritik maclarda coluk cocukla ugrastirtmayin bizi

Metal Gear 18.03.2010 21:39

Benim halı sahaya çağırmayacağım adamalrı bu hoca ilk 11'de oynatıyor.Zoruma gidiyor arkadaş,zoruma!

fatihtuztas 18.03.2010 22:12

çok doğru taider ve lucien boş, erman da sürekli oynamalı.

oquzh4n58 18.03.2010 22:38

[QUOTE=kiNgSiZe58;618213]Son Maçlarda kötü oynamamizin baş sebebi yanlış kardoyla oynamamız. Anlamiyorum Hoca Nabil Taider den ne anliyorsa. Adam sadece koşuyor birşey yaptiği yok. Top ayağına gelse kaptırmaya yer ariyor. Taideri oynatma hocaa. O oynarsa Sivasspor 1 adam eksik oynar. Onun yerine İbrahim D. Oynasın. Belki onda okadar kondisyon olmayabilir ama netiçede taktiksel daha etkili. RM tarafında Musa oynuyamaz. Orası Agbetunun yeri. Orda niye Musai Oynatiorsun hala anlamiyorum. İlerde Neden tek forvet oynuyorsun. Kamanan eskiden neden etkiliydi? Çift forvet oynadikları ıcın. Partneride Mehmetdi. Defansın Sağında problem var. Uğurun birşey yaptiği yok. Taider 2. Orda Murat Oynamalı. Taraftaın istedi sadece tek şey var oda GÜZEL FUTBOL İZLEMELERİ VE KAZANLMALARI. Eğer bu maçıda kayıp ederseniz taraftağı birdaha zor görürsünüz. Bazen düşünüyorum Bjk Carşı taraftarı gibimi olmamiz gerekiyor kazanmamiz icin. Hooliganlıkk[/QUOTE]

yüreğine saglk ben bunu kac kez dıle getırdm bunları Göze alanmı war adam 10 numara gıyıyo dıye sahada oynuor futbol anlayısı bumudur

A.Turan Korkmaz 18.03.2010 23:10

Sivassporumuz neden bu durumda ? Bir kez daha kısaca değerlendirelim.
1) Futbolcular inanılmaz formsuz ,bunun baş sebebi daha Bülent hoca zamanından beri iyi antrenman yapmamaları, sezon başı ve devre arası kampların da da yeterli yükleme yapılmamış olması.Temel sıkıntımız bu. Futbolcularımızın kondisyonu zayıf, güçsüzler ve bu mahkum oynamalarına yolaçıyor.
2) Futbolcular istikrarsız ve isteksiz. Sol kanada bakalım.Hayrettin olayı malum, o meseleyi herkes yaşadı gördü, neyse sonunda Hayrettin formasını kaptırmıyor artık. Önünde halen kimin oynayacağı belirsiz. Önce genç Ferhatı denedi, tecrübe eksikliği sırıttı,olmadı. Erman geldi, oynayamadı,o gitti,Elrio da olmadı, son iki maçtır Faruk da istediğimiz gibi değil. Peki şimdi ne olacak?
Diğer mevkilerde de durum farklı değil. Defansta her maç farklı dörtlü oynadı, iki maç üstüste oynayan yok. Defansın önüne bakıyoruz, Dağaşanla Keita anlaşabilselerdi ah, ama olmadı orada da arayışlar... Sağda Musa eski günlerini arattı.İlerde ise Taideri hücumu yönetsin diye ldı ama onun hazırladığı bir gol hatırlayan var mı? İleri ikilide ne Kamanan, ne İ.Şahin ne de Mehmet Yıldız iyi oynamıyorlar.
Bütün bunları sayıp hocaya hak verecek değilim. Hoca şikayet edemez.Ben nasıl sorumluluğumdaki işleri kendi hayatımda yapıyorsam,o da şikayet etmeden takımın problemlerini çözüp başarılı olacaktı,ama sorunun parçası oldu çözümün değil.
Bu hafta benim doğru gördüğüm kadro:
Akın, defansta Abdurrahman(Uğur),Yasin(Murat),Sedat,Hayrettin, önlerinde Dağaşan ,Kadir, Cihan, ilerde (Elrio,Erman,Kamanan,Agbetudan biri) solda ,ortada Mehmet Yıldız, sağında (Rahman,Ahmet veya Musa) diyorum.
Burada esas mesele sistem,diziliş değil, hatlar arasında kopukluk olmaması. Mesela iyi bir Cihan,Kadir,Dağaşan arı gibi çalışır,topu ayağa oynar, defansla forvet arasında mekik dokur. Muhsin hocanın takımımızda okuyamadığı şey bu. Bizim takımın beyni defansın önünde.Evet orada Emre Belozoğlu gibi oyuncumuz yok ama işte o yükü elde olan oyunularımız çekmek zorunda. Bu sorun hallederse takım, artık dandun oynamaz, ileri topu şişirmez,modern futbolun gereklerini uygular. Muhsin hoca bir tercih yapmaı bana göre. Benim gördüğüm yeni yabancı transferler Aubey,Elrio,Keita ve Taider oynatılmamalı artık. Yanlışta ısrar etmemeli. Kimi oynatırsa oynatsın sonuçta biz takımı 90 dakka destekleriz mecburen ama yanlış kadrola yine farklı yenilgi alırsa artık bu takımın başında kalabileceğini sanmıyorum. Yerine eli sopalı bir yerli hoca gelir bizim eski kadroyu adam eder, sen,ben, bir de bizim oğlan deriz bu ligde kalırız. Durum budur.

ercan58.a 18.03.2010 23:23

[B][COLOR="Blue"]bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39.