SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetimden federasyona tepki (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28845)

aykut-akay 20.03.2010 15:15

Cevap: Yönetimden federasyona tepki

[B]birakin ya ne endisesi sivas diyar bakir maclarina endeksli mi oynuyor oynuyorsa eger bu kadar korku saldiysa bizi bu takim süper lig
de kalamasin . . .

yazik lar olsun bize demekten kendimi almiyorum[/B]

yigido yakup 20.03.2010 15:47

Beyler burda federasyona gösterilen tepki bir birikimin eseridir.

Gecen sene biz sampyionluga oynarken bizi katletmekle görevli olan hakemler simdi neden piyasada yokturlar.

Bizim yönetimin hocanin ufak tefek aciklamsina sahada olan ufak tefek ekiskliklere enbüyük cezayi verenler bugün Bursaspor ve Diyarbakir olaylarinda hep kivira kivira bugünlere geldiler.

dün Bursadaki macta Bursaspor 14 kisi oynadi ve hakeminlerin attgi gollerle 4-0 galip geldi oda yetmezmis gibi seyircisi rakip takimin seyircisine her sekilde siddet uyguladi agza alinmayacak siyasi Türkiyenin altina dinamit koyan mesajlari küfürleri ettiler.

Federasyon ne yapti aman Bursaspor ceza almasin diye iki baskani yaramaz cocuklar gibi bir araya getirdim mesaji verdi.

Biliyorlardiki orda gereken cezayi vermediklerini her sekilde Bursayi korumak adina o olaylara komik cezalar icat ettiler ogün bugünleri düsünselerdi sadece Bursaspor menfaatleri dogrultisinda hareket etmeselerdi bugünlere gelinmeyecekti hicbir sekilde siyasi boyuta ulasmayacakti.

Evet sonrasi malum Diyarbakirdaki mac orda her talimat Bursaspor un menfaatleri dogrultisinda aynen uygulandi ama ayni olay bu sefer IBB macinda olunca ayni karari veremediler cünkü dün yaptikllariyla Bursaspor a vermedikleri cezayla bugünleri hazirladilar bugünde bu sürüngen federasyon yönetiminden daha fazlasini beklemek yanlis olurdu.

Federasyon suanda DFF gibi görünsede asil suclari BFF olmalaridir.

Onun icinde bu federasyon gidecektir kimsede onlari tutamayacaktir.

Ha benim burda yazdiklarim türk futbolunda gördügüm sahit oldugum izlenimlerdir kesinlikle ben bursa sampyion olmasini istiyorum ama bu sekilde olaylarla olacaksa olmasin böyle skandal bir sezonda skandal kararlarla olacaklarsa olmasinlar.

mucahitbaba58 20.03.2010 15:52

[B]O takımın vebalini kim, nasıl ödeyecek!
Sivasspor, Manisa, Denizli...
Bu takımlar CAS’a başvursa TFF’nin ciddi şekilde başı ağrıyacaktır.
Futbol kurallardan oluşan bir rekabet ortamıdır ve hak eden ligde kalmalıdır.
Kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalıdır.lutfen yonetim olayi CAS tasi !!
[/B]

yıldız beldesi 20.03.2010 16:02

toptan isyan edelim beyler büyük televizyonları çağırıp meydanda haklılığımızı dile getirelim bu haksızlığa son başbakan bir söz vermişti stad için sonra stad kapasitesi düşürüldü ama daha inşaata başlanmadı (stad ilk dendiği gibi 30.000 kişilik olursa 2016 dünya kupası için gereken stadlardan biri olcak ve burda maç yapılabilecek bu da sivasın tanıtımı için iyi bi durum daha geniş bilgi için 2016 dünya kupası yazıp arsınlar ve gereken stadlara baksın) merak ediyorum biz ne dediler yapmadık ta şimdi bizi dışlıyorlar. acaba bu seçimlerde sivasın başına bbp nin gelmesi mi

yıldız beldesi 20.03.2010 16:06

adamlar diyo ki biz ali kıran başkeseniz hükümet de demokratik açılım diye diye açmadığı yerini bırakmadı bu açılım süresince de bu kişilere sanki eşit haklara sahip değilmişiz gibi bazı imtiyazlar sağladı. YETER LAN BİZ DE TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!

üçyıldız58 20.03.2010 16:09

sen bir sene önce ligin en çok para alan ikinci kulubü ol sonra bu paraları önce bülent uygunla sonra muhsin ertuğralla sokağa at yönetim olarak uyu
sonra tut dıyarbakırı şikayet et adamı güldürmeyinnn

A.Turan Korkmaz 20.03.2010 16:14

Önce teknik ekibine ve futbolcuna tepki göster! Ondan bundan boşuna medet umma! Medet umacağın yer bir Allah, bir de cefakar Sivasspor taraftarıdır! Bak Manisa da ,Diyar da Rakiplerini bugün yendi ve önümüze geçtiler. Yarın G.Birliğine yenilin görün yönetim mi kalıyor, teknik direktör mü? 90 dakka arkanızdayız, son şansınız, ama yenilirseniz efendice tepki nasıl olurmuş duyarsınız.
İBB nasıl yenilirmiş gördünüz mü Muhsin Bey, bir şut tamam! Bizim ise kaleye şutumuz yoktu.
Ya Antalyayı nasıl yendi Diyar? O kadar eksiğe, probleme rağmen? Top oynuyorlar top, sizin gibi kırıtmıyorlar!
G.Birliğini yenmeniz şart,yoksa gözümüze görünmeyin!

blacksky 20.03.2010 16:19

Diyar' in yeri 2. ligdir.. kimi baskilar yuzunden federasyonun bi tarafi yemedi onlari dusurmeyi, sahada dussunler diye biraktilar.. merak etmeyin hakem makem kurtaramaz artik onlari.. denizli de zaten gitti gider.. ama bizim bi zahmet k.cimizi kaldirip 2-3 mac kazanmamiz lazim... lutfen ama artik.

sefilix 20.03.2010 16:28

BRAVOOOO....
TRBRİK EDİYORUZ FEDERASYON. BU KADAR OLUR. ANTALYA MAÇI VERDİ. DÜŞÜRMEYİ PLANLADIĞINIZ TAKIM DA BELLİ OLDU. SİVASSPOR...
ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZ LİGİMİZDEN....
ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ SİVASIMIZDANNNNN

Turan 59 20.03.2010 16:34

Bu ülke de zorbalığa prim tanınıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31.