SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral: Artık Utanıyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28865)

kpln 21.03.2010 18:07

Cevap: Ertuğral: Artık Utanıyorum

aslında ben tek suçlunun hoca olduğuna inanmıyorum 1 musa aydın 2 ibrahim dağaşan 3 erman 4 yasın 5 a.dereli 6 petkoviç 7 kamanan 8 en önemlis çok büyük katkılar sağlamasına rağmen çok değerli başkan mecnun otyakmaz dır bence bunlar suçlu bu takım ancak iyi bir hoca alınarak düzele bilir bu süre p.tesini geçmemek kaydı ile lütfen başkanım ilgilen bu takımın sana ihtiyacı var bu şehirin tek tutunacak dalı sivasspor lütfen sahip çıkın

badboysefaa 21.03.2010 18:07

bende muhsin gibi bi hocamız oldugu için yönetimden utanıyorum.süper ligi çok iyi bilen hocalar dururken gidip afrikadan hoca getirmekle hangi akla hizmet ettigini alayamadığım yönetimden ve getirdikleri futbol gerisi hocadan utanıyorum hepiniz defolun gidin elle tutulacak bi tarafınız kalmadı defol muhsin defol mecnun ve yalakaları

Metal Gear 21.03.2010 18:12

Bu takımda en son utanması gereken kişi Muhsin hocadır.ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir oyuncu guruhu görmedim.Yazıklar olsun.Hakkımı helal etmiyorum!Millet 1 tl'ye seyirci bulamazken biz bu ruhsuzlar için 10 tl verip stadı dolduruyoruz!

karamik 21.03.2010 18:13

Cevap: Ruhsuz Takim Ruhsuz Hoca,Ve Yönetim

[QUOTE=fedayi;619141]valla yönetimin ne yaptığını bilmem ama bülent uygun sivastan götürdüğü paraları çatır çatır yiyor.[/QUOTE]

Alnının teriyle kazandı o paraları helal olsun yiyorsada yazık ettiniz siz ve Fikret Ünsal zihniyeti.

calipso 21.03.2010 18:14

bu iş bitti artık çöküş hızlanıyor.. sivasspor bank asyaya hoşgldin

fedayi 21.03.2010 18:15

hocam inanıyorum elinden geleni yapmıssındır.stres faktörü gerçekten çok yüksek.gençlerin karşısına çıkarttığın ilk 11 de petkoviç ve ibrahim şahin hariç diğerleri iyiydi gerçekten bizim oyuncular topa korkarak vuruyorlar allah canımı alsada kurtarsam diyorlar. bence oyuncuları yapacağınız her maçta primle sartlandırın hocam.her galibiyet için futbolculara prim verin bakın stres kalıyomu hiç..

58_babacan_58 21.03.2010 18:16

[B][B][COLOR="DarkGreen"]ARTIK NE YAPSAN BIŞ HERKES,TARAFTARINDAN TUT FUTBOLCUSUNA,HOCASINDAN TUT BAŞKANINA KADAR HEPSİ ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ,BİR DENİZLİSPOR KADAR OLAMADIK ADAMLAR 7 PUANDAN GELDİN BİZE YETİŞTİ YAZIKLAR OLSUN SİZE...[/COLOR][/B][/B]

olumune58 21.03.2010 18:19

[QUOTE=fedayi;619141]valla yönetimin ne yaptığını bilmem ama bülent uygun sivastan götürdüğü paraları çatır çatır yiyor.[/QUOTE]

adam alnını akıyla aldı o paraları bulent hoca helal olsun hepside...

fedayi 21.03.2010 18:20

yönetim bence bu yolu denesin stres faktörü çok yüksek galibiyete şartlandırmak için futbolculara prim versinler ordan sonra ortada ne stress kalır nede mağlubiyet prim şart yoksa bunların psikolojisi bitmiş çökmüş bunlar taraftarda da stres fazla oda oyunculara yansıyınca iş bitiyor..

fedayi 21.03.2010 18:21

[QUOTE=olumune58;619239]adam alnını akıyla aldı o paraları bulent hoca helal olsun hepside...[/QUOTE]

sen o dediğine inanıyorsan ve takımında bu halini görmüyorsan bence o para nın helal olduğunu söyleyemessin..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.