SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Yeni teknik patron kim olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28873)

emin kara 21.03.2010 23:59

Cevap: Peki yeni Hocamız kim olmalı?

bulundumuz durumdan bizi kurtarsında kim gelirse gelsin yeterki[INDENT][/INDENT]sivaspor ligde kalsın biliyorsunuz sivasspodan başka sivassporumuz yok sivasın bu duruma düşecegine rüyamda görsem ininmazdım bu durumadan en kısa zamanda çıkmamız dilegimiz Allah yardımcıları olsun

levent87 22.03.2010 00:03

Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?

bülent uygun'un%22.22 oy alması şaşırttı beni bu takım'ın başına hikmet karaman lazım

sewaz58 22.03.2010 00:04

Ziya Doğan ve Hikmet Karaman'dan başka isim gelmiyor aklıma ...Bizi de bu duruma düşürdüler ya sepetten hoca seçer hale geldik helal olsun hepsine...

levent87 22.03.2010 00:06

hikmet karaman ilk tercihim olmazsa alternatif olarak ismail kartal

A.Turan Korkmaz 22.03.2010 00:06

Ziya Doğan,Hikmet Karaman,Mesut Bakkal takımlarıyla bir sezonu tamamlayamayan, denenmiş antrenörler, son 7 hafta için gelirlerse daha iyi olur ama seneye onları düşüneceksek dikkatli olmalıyız. Ankette İsmail Kartal olsun dedim. İsmail hoca şu an takım çalıştırmıyor, Fenerbahçe futbolcu izleme komitesinde görevli,oyuncu bakıyor onlara. Gelebilir istenirse.
Büloyu zaten istemem. Bence yönetim birkaç hafta öncesinden bazı teknik adamlarla görüşmüştür ,son kararı verirler yarın.

35gürün58 22.03.2010 00:07

Ankete katılmak için benim oy verme yetkim bulunmuyormuş ?

Hayrola üyelik aidatları var da ödemedim mi yoksa ?
Zaman zaman tüm ulusal basında çıkan anketler tüm vatandaşa açıkken ve onların görüşü sorulurken ,bu anketin özelliği veya bir gizemi mi var ki benim oy verme yetkim bulunmuyor ?

bu hangi aklı evvelin marifeti ? hayatımda ilk defa bir ankete katılımda insanlar ayrılıyor,

Yoksa sivas dışında yaşayan sivaslıların mı oy yetkisi yok ?

bu güzel siteyi bu kafadaki moderatörler mi yönetiyor artık ?

Başta değerli insan Rüştü elmas olmak üzere ,bir çok arkadaşım siteye yazı yazmamı arzu ederlerken , bu kısıtlamayı yapan zeka küpü arkadaşımı gerçekten merak ettim.

Bu mesajım yayınlanmaz ise son defa Sn. Rüştü Elmas a bir mesaj çekerim
ve bir daha asla yazmayacağımı sadece okuyarak takip edeceğimi belirtirim.

58zarali 22.03.2010 00:08

hikmet karaman bence

bülent uygunun favorilerde olmasıda ilginç

35gürün58 22.03.2010 00:09

Anket açıldı ancak oy vermeyeceğim ve bir daha da yazmayacağım.

58MUAMMER58 22.03.2010 00:09

BU TAKIMIN HOCAYA İHTİYACI YOK BİRAZ MORAL VE ÖZGÜVENE İHTİYACI VAR. KAPTANLARDA BUTAKIMI ANCAK BU KADAR OYNATIR ADI GEÇEN HOCALAR FAYDA VERMEZ ÇOĞU TAKIMLARINDAN KOVULMUŞ ADAMLAR,SİVASTA YAŞAYAN HOCALARDAN BİRİ ,ODA OLMASSA .EĞER BOŞTAYSA CEVAT GÜLER LİSTEYE KONMAMIŞ BENCE EN DOĞRUSU O OLUR.

GuVeN 22.03.2010 00:11

devam edin bülent hocaya oy vermeye!sayenizde yarın basında yiğidolar bülent hocayı istiyor diye bi haberde yaparlar,bızım gurur bıraz daha ayaklar altına alınır!bulent hocada sayemızde az daha kabarır!!! devam edın ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:16.