![]() |
Cevap: TSL/Gaziantepspor - Sivasspor
arkadaşlar bence berabere kalacaklar 0 0 bence
|
Gaziantepspora karşı lige cıktıgımızdan beri gaziantepte sadece 1 gol atabilmişiz. oda gecen seneki 2-1 lik macta. Yani gecen sene en iyi dönemimizde 1 gl atıp yeniliyorsak bu sene fark yemezsek iyi diyorum.
aslında 90 dakika defans ypıp 1 puan alırsak cok iyi olacak. baska türlü puan koramayacagız. beto julio cesar olcan ivan bu 4 damı durdurmak lazım |
Gaziantepsporda da gol sıkıntısı var 1-0 gaziantepspor alır gibime geliyor.Onlarda kac haftadır kazamıyor. 2.yarı sadece besiktaşı 2-0 yenmişler
|
YENİ TEKNIKDİREKTORLE CIKCAZ MAÇA BUNUN FAYDAASINI HEMEN GORMELIYIZ YOKSA DÜŞCÜEZ ŞURDA Bİ KAC HAFTA KALDI TABİ DIYARIN YENILMESIDE LAZIMM İŞİMİZ COK ZOR COKK NE YAZIKKİ İNŞ 1 PUAN ALAİBLİRİZ ZOR AMA COK ZOR HATTA BI UMUT...
|
SİVAS İÇİN ARTIK İÇERİ DIŞARI AYRIMI YAPMADAN TÜM MAÇLARI ALMASI GEREKİYOR,BU MAÇTA ÖYLE MAÇTIR,ANTEP BİZİ ŞAMPİYONLUKTAN ETMİŞTİ OMAÇI UNUTMADIK ,ANCAK SİVASIN KAZANABİLECEĞİ MAÇ ,İYİ KONSANTRE OLUR ,İYİ MÜCADELE OLURSA ŞANSDA YANIMIZDA OLURSA ALIRIZ,BEN NORMALDE BERABERLİK BEKLİYORUM, GÖNLÜM GALİBİYETTEN YANA BAŞARILAR DİLERİM.
|
Ligin en kötü top oynayan daha doğrusu top bile oynamayan Sivassporu Gaziantep çok rahat yenecektir.
|
SİVAS küme düşse bile,
ÇOK DAHA KUVVETLİ GELECEKTİR. |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allah izin verirse bu maçı alıp Gs maçına moralli gideceğiz.Ben 2-1 Sivas alır diyorum.Bu maçtan çok ümitliyim.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=davulcu;619827]gaziantep 3 sivasspor 0 .........................[/QUOTE]
aynen katılıyorum yeni hoca gelsede bişey olmaz gibme geliyo antep bizi devirir |
[QUOTE=58VoLkAn58;620111][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allah izin verirse bu maçı alıp Gs maçına moralli gideceğiz.Ben 2-1 Sivas alır diyorum.Bu maçtan çok ümitliyim.[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
hangi oyunla alacan çokmu güzel oynuyozda diyon yenmeyi acaba |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:13. |