![]() |
Cevap: Bakkal ilk idmanına çıktı
ANTEP BIZI GECEN SEZON SAMPIYONLUKTAN ETDI INSALLAH BU SEZON LIGTEN DÜSMEMIZE SEBEP OLMAZ AMA ANTEP DIYARBAKIR SPOR KARDES TAKIM DIYE DÜSÜNÜYORUM
|
BEN ANTALYA MAÇINDAN SONRA GELİR DİYORDUM BANA GÖREDE GENÇLER MAÇINDAN ÖNCE GELMELİYDİ KAN DEĞİŞİMİ GEREKLİYDİ BELKİ TAKIM YENİLMEYECEKTİ AMA OLAN OLDU YÖNETİM GEÇTE OLSA KAN DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ? ANTEP MAÇI BANA GÖRE RİSKLİ BİR MAÇ OLACAK ANTEP EVİNDE İYİ BİR TAKIM BU MAÇTAN 1 PUAN ALMAK İYİ GELECEK 3PUAN BANA GÖRE ZOR FAKAT 3 PUAN ALIRSAKTA BU MORELLE GERİSİ GELİR YİNE SÖYLÜYORUM YÖNETİM GENÇLER MAÇINDAN ÖNCE BU DEĞİŞİKLİĞİ YAPSAYDI KESİNLİKLE 3 PUAN BİZİMDİ
|
hadi hayırlısı bakalım inş.güzel günlere vesile olur
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]İnşallah kariyerinin en parlak senesini bizde yaşar.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
Cevap: Mesut BAKKAL İle İlk İdman..
[QUOTE=58akif34;620963]................ muhsın hoca bu takımda ıyı bır grafık cızemedı fakat ben buraya devamlı ıyı seyler yazdım bu futbolcuları ve teknık heyetı ınsanlar kotulerse sen ıyı degılsın sen oynama sen ıstıfa et derse o adam artık hıcbır zaman ıyı seyler yapamaz bu takımda onun ıcın kım olursa olsun takımımızı sonuna kadar desteklememız lazım bank asyaya dussek bıle sonrakı sezon tekrar cıkabılmek ıcın desteklemelıyız
[/QUOTE] [B]Akl-ı selim düşüncenin ürünü bir yorum oalrka gördüm... Tebrikler... Teşekkürler... Akif kardeşim... Başka Sivas'ta, Sivasspor da yok, sonuna kadar destekten başka elimizden birşey gelemeyeceğinin bilinci ile taraftar olmalıyız, seyirci değil...[/B] |
işallah takıma iyi gelir ALLAHIM NOLURSUN LİGDE KALALIM YARABBİ
|
İnşallah hem camiamız hem de kendi kariyeri için hayırlı olur,bu seneki tek düşünce kümede kalmak bunu bile gerçekleştirmesi büyük başarıdır,bakalım ne olacak...
|
videoyu izledım takım hocayla uyumlu durumda mesut bakkalın gelmesını istemıyordum ama aldık allah yardımcımız olsun ins bu sene ligde kalır gelecek sezonda transferlerle takımımız gecen senekı basarılarımıza donerizz bu saatden sonra yapacak bisi yok takımımıza destek verelım arkadaslar ya birlik oluruz yada birlikte yok oluruz !!!
|
hadi hayırlısı bakalım inş bundan sonra kımseyı sorumlu tutmak zorunda kalmayız.
|
insallah iyidir hadi bakalim yüre be bakkal hoca
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |