![]() |
Cevap: Artık yeter!
Arkadaşlar gecen sende Trabzonlular konusup duruyolardı bunları ciddiye almamamak lazım sitemizde de bu haber niteliği taşıdığınıda düşünmüyorum Diyarbakırspora Bank Asyada başarılar dileriz.
|
Kabahat bunda değil, buna o tavizleri vererek o nu şımartanlarda.Düşürülmüyeceklerini biliyorlar.salyalarını akıtıyorlar.
|
Ş...siz. Asıl sizi küme düşürmeyen federasyon utansın. B....in Liğimizde yeri yok.
|
Bu adam kendini ne sanıyor yaaa...
Bizim yönetim susmakta haklı böyle adamları kaale bile almayacak.. Sen muhatap olmadıkça da o KUDURACAK SAĞA SOLA SALDIRACAK.. Tek kelime ile bu adam-ki adamsa- TER-Bİ-YE-SİZ.... |
ARKADASLAR BU ADAMI KINAMAK GEREK BU KADAR SİVASSPOR DÜŞMANLIĞI YETTİ ARTIK FEDERASYONADA NE GEREKİYOSA YAPALIM
|
kendi kalitesini ortaya koyuyor çeto nolacak hazımsızlıklarıvar çatlayın ********ler
sivasspor inş maçı yenerde kudurur bu .. herif siz düşseydiniz biz şimdi keyfimizle oynuyorduk bunu da tüm türk kamuoyu biliyor yarası olana i. gocunur lafını bunlar üzerinde bir kezdaha ispatlıyorum :) |
NE TERBİYESİZ ADAMSINIZ SİZ YA ,HAYATIMDA SİZİN KADAR UTANMAZ,YÜZÜ KIZARMAZ BİRİNİ GÖRMEDİM
,SİZİN YÖNETİCİ OLDUĞUNUZ TAKIMDA BÖYLE OLUR ANCAK,2.LİGDEN DÜŞÜYORDUNUZ,... ZİHNİYETİNİN TARIM BAKANLIĞI,PARA AKITTI,HAKEMLERİDE KAFAYA ALIP,ŞAMPİYON OLDUNUZ,SÜPERLİGDE ,ADAM ALAMADINIZ,YİNE ...K,SİZE PARA VERDİ ,İYİ KÖTÜ KADRO KURDUNUZ,SÜPERLİGDE ,YAPMADIĞINIZ KALMADI,TERÖR ESTİRDİNİZ,YİNEDE BİZ PKK DİYE BAĞIRMADIK,NORMAL BİR ÜLKEDE,2 HÜKMEN ALAN TAKIM DÜŞERDİ,.. ,G.K.B.BİRKISIM ,YALAKA.BESLEME,BASINDAKİ,YAZAR ,YORUMCU,GEÇİNEN İNSANLAR TFF,Yİ BASKI ALTINA ALDI LİGDE KALDINIZ,DAHA HALA KONUŞUYORSUNUZ,SİZ ÇOKTAN BANK ASYADA KİMLERİ ALACAZ,DİYE DÜŞÜNECEKKEN,HALA MÜCADELE EDİYORSUNUZ,SİZİN SİVASSPORDAN BAŞKA DERDİNİZ YOKMU,SİVASIN HAKKINI YİYİYEN HAKEMLERİ ,GÖRMÜYORSUNUZ KASIMPAŞA MAÇINA GİTTİM TERTEMİZ MAÇ OLDU,BİRKISIM YAZAR BOZUNTUSUNUN YAYGARASINA İNANIP ,KONUŞMAYIN,BİZİM ELİMİZDEN GS ZOR KURTULDU,ONLAR ZATEN HEP AĞLAR SİZİN GİBİ,AĞLASANIZDA ,ZIRLASANIZDA ,ABBAS YOLCU BAĞLASAN DURMAZ ARTIK,DAHA FAZLA CİNS CİNS KONUŞUPTA MİLLETİ KIZDIRMA ,ALLAH SENİ ISLAH ETSİN TERBİYESİZ ADAM.YETER ARTIK. |
[B]Arkadaşlar Zaten Çetin Sümerin ne MAL olduğunu tüm Türkiye öğrendi. Çifte standartın hep kendinde olduğunu ve TFF nın yasak kararı olmasına rağmen gidip pişkin pişkin Şeref tribününde maç seyredecek kadar ş.e.r.e....dir. Kendi şehri tarafından taşlanan topçulara ve taşlanan yan hakemin mağduriyetini göremeyecek kadar kör... Ve o yapılanları savunarak aklı sıra hak hukukdan bahsedecek kadar cahiL bir insan. Artık İt ürür kervan yürür arkadaşlar boşverin bu işleri. Biz bugün yensekde yenilsekde bu ligde kalacağız. Bakmayın siz bazı takımların sempatisine, Onlar Timsah gözyaşlarından başka bir şey değildir. Türkiye Diyardan ibaret değil, Bir bütünden oluşmaktadır. Hiçbir kulüp takımı (istisnalar hariç) Diyarbakırda maç yapmak istemiyor olay bu kadar basit.. Bizim yapacağımız şey kervanımızı düzenli yönetmek ve dışardan gelen nahoş !!!! seslere kulak tıkamak.. [/B]
|
offff otobusler nerden kalkiyor yaaaaa
|
[B][COLOR="Blue"]bir taraflara çamur atarak ellerine birşeyler geçecegini düşünecek kadar aciz insanlar
bunlara taviz verenler başta hükümet ve federasyona yazıklar olsun tek kelime[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:56. |