![]() |
Cevap: Bakkal'dan Yiğidolara Teşekkür
[QUOTE=SivasSpor.Com;625498][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/taraftr.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,maçtan sonra yaptığı açıklamada yiğidolara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bakkal yaptığı açıklamada“ İstediğimiz,beklediğimiz birlik ve beraberlik buydu işte! Basının ve taraftarın yanımızda olması ve.bize inanması sahadaki futbolcuları da kamçılıyor. Geldiğim günden bu yana Sivas kamuoyundan takıma destek vermelerini istedim,çok şükür bunu da fazlasıyla bize verdiler. Eğer bizler bu beraberliğimizi sezon sonuna kadar devam ettirirsek kısa zamanda bulunduğumuz yerin çok üzerine çıkarız” dedi. Geçtiğimiz Pazartesi günü [B]Hürdoğan Gazetesi-TV 58[/B] iş birliği ile gerçekleştirilen taraftar için otobüs kampanyasına da teşekkür eden Bakkal “Bu desteğin ve ilginin sezon sonu kadar sürmesini bekliyoruz,destek olan herkse teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.[/QUOTE] Hoca daha öncede yazdım herzaman heryerde destek veririz yeterki şu takım bu sene kalsın başka bir isteğimiz yok yeterki kalsın |
Cevap: Bakkal'dan Yiğidolara Teşekkür
Yeni hoca yeni heyecan, umarım başladığı gibi gider ve beklenen sonuca ulaşılır.Bu yıl takım ligde kaldıktan sonraki hedef gelecek sezon bu sezonu unutup eski tempo ve heyacana geri dönen ve ilk sırlarda mücadele eden bir takımın temellerini oluşturmka için çaba göstermek gerek.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42. |