![]() |
Cevap: FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan
No comments .
|
ben burda cok sey söylemek iserimde ne yazsam ne konuscam sonuc ayni olacak hic bisey degismeyecek. istediginiz kadar kizin istediginiz kadar küfredin yine tipis tipis bizim türk milleti ayni hataya düsecek.
|
Onu vekil yapan kimse,onu vekillikten alacak da odur.Bu kadar basit!
|
simdi bu mesnetsizler hakkinda konustugumuz zaman deniyorki spor sayfasinda siyaset yapiyorsunuz...bu adamlardan utaniyorum bunlara oy vermeye eliniz nasil gider anlamiyorum...azda degilki kardesim 4 tane essek kusura bakmayin sozlerim meclisten disari, bu adamlar hasbel kader benim memleketimden nasil milletvekili olabilir, o zaman acaba essek bizmiyiz ya hasa ??? ulkucu olarak diyorumki ey sivaslilar hepiniz chp ye yukleninde itibarimizi tekrar kazanalim sivasin partisi chp dir bu kadar gercek...
|
alinacak alinmasinada ama ayni zihniyet ayni düsünce ayni ideali düsünenlerden secilecek yani degisen bisi olmayacak 15 senedir ayni zihniyet yönetiyor memleketi degisen bisi oldumu??? bence hayir eskisinden daha kötü
|
[B][COLOR="Blue"]utanç duyulması gerekilen insanlar bunlar yazıklar olsun[/COLOR][/B]
|
bu adam gitsin istanbuldan vekil olsun. tabi orda acizleri yalakalari vekil seciyorlarsa.
|
UTANMAZ İNSANLAR NASIL KARAKTERDE BİR İNSANLAR NE YAPTILAR ŞİMDİYE KADAR MEMELKETE ALLAH BELANIZI VERSİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYORSUNUZ ZATEN SİZE OY DEĞİL ZIRNIK BİLE YOK DEFOLUN GİDİN KADERİNE TERKEDİLMİŞ ŞEHRİMİZDEN ALLAH A VERİRSİNİZ HESABI ELBET BİRGÜN SİVASLI VE SİVASSPORLULAR SENİ HİÇ İSTEMİYOR MECNUN BAŞKANIM KADAR OLAMADINIZ HİÇ BİRİNİZ MEMELEKETİMİZİ 5 YILDA SİZDEN KAT KAT ÜSTÜN BİR ŞEKİLDE TANITTI REKLAMINI YAPTI BÜTÜN DÜNYAYA SİVSIN ADINI EZBERLETTİ
|
bunun gibi ********leri nasil secerler anlamiyorum.bu sahsiyetin sivasa ve sivasspora hicbir katkisi yoktur.söözünün eri olmayan bu kisiligi sivasta görmek istemiyoruz.memeleketinin takimi zor durumdayken destek cikmayan sözkonusu fb olunca baskani ariyor.miletvekili diye havalara giriyor-dokunulmazligi varya.ben onun dokunulmazligini sikerim yavsak götveren.
|
bunlara Sivas.da yagdanlik derler kiniyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:27. |