![]() |
Cevap: 10 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
elrio van herden kesin kalmalı
|
Abdurrahman
Akin Hayrettin Mehmet Yildiz Murat Sözgelmez Musa Sedat bu oyuncularin sözlesmeleri uzatilmali. yasin ugur petkovic bu takimi bozdular |
[QUOTE=G Ü N E R;629556]hocam istersen hürdoğan a dava açalım, paraları kırışırız :D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
:):):):) Yok açmayalım olur mu hiç. Hem ben öyle bi mutlu oldum demekki güzel Araştırma yapmışım. :):):):) |
2012 de sözleşmesi bitecek olanların sadece cihan hariç hepsi banka asya futbolcusu.
|
[QUOTE=58_babacan_58;629479][B][COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Sedat Bayrak Murat Sözgelmez[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]SÖZLEŞME YENİLENMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR,TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYA HİÇ GEREK YOK[/COLOR][/B][/QUOTE] cok yasa hemserim sanki dusuncelerime rehber olmussun bunlarin disinda kalabilecek bir tane daha topcu gorunmuyor agzina diline saglik |
[QUOTE=fedayi;629581]elrio van herden kesin kalmalı[/QUOTE]
Sonuna kadar katılıyorum ama millet anlamıyor laftan |
[QUOTE=turka58;629552]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Sedat Bayrak yeter bunlar hatta yerlerine daha iyileri alincaksa mehmet haric onlarda gitsin[/QUOTE] bak bu da cok iyi bir fikir kesinlikle destekliyorum |
lig tv de mehmetin sözleşmesi bitiyor gs peşinde diye haber yazmış umarım kaptan dğmenin başında kalır tabi petkoviç ve yasin artık kesin gitmeli
|
14 mayıs cuma abdurrahman sözleşme yeniledi
:D |
Şampiyonlar ligine kaldığı kadroyu büyük ölçüde dağıtarak büyük hata eden sivasspor, yeni sezonda ne yapacak??
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |