SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Güney Afrika'da Futbolcu Avı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29457)

Pulurlu58 15.06.2010 11:14

Cevap: Güney Afrika'da Futbolcu Avı

sayın başkanımız ya ipleri eline almalı ya da iyi bir ekip kurmalı. sivasspor için elini cebine atmayan, sivasspor üzerinden reklam yapan yöneticilerden usandık artık. yönetici olacaksa maddi destek vermeli sivassporumuzu kendine reklam aracı olarak kullanmamalı. digitürkten gelen parayla, bonservisi elinde olan futbolcuları alarak herkes yönetici olur. başkanımız bu kamburları sırtından atmalı diyorum.

ready 15.06.2010 12:20

[QUOTE=Pulurlu58;636387]sayın başkanımız ya ipleri eline almalı ya da iyi bir ekip kurmalı. sivasspor için elini cebine atmayan, sivasspor üzerinden reklam yapan yöneticilerden usandık artık. yönetici olacaksa maddi destek vermeli sivassporumuzu kendine reklam aracı olarak kullanmamalı. digitürkten gelen parayla, bonservisi elinde olan futbolcuları alarak herkes yönetici olur. başkanımız bu kamburları sırtından atmalı diyorum.[/QUOTE]

[B]sırf kendi çıkarları ugruna kendi egolarını tatmin etmek için kulüp yöneticisi olan insanları tabiri caizse sivassporun kamburu olan bu insanların yönetimden çıkarılması onların yerine futboldan anlayan kendi çıkarlarından çok sivasspor kulübünün menfeatlerini düşünen insanların yönetime gelmesi lazım[/B]

münihli_58 15.06.2010 13:33

Anca takip ederiz zaten alamayiz

serdarslan58 15.06.2010 18:37

işte sivasspor'un güney afrikada takip ettiği diğer nijeryalı Rabiu Afolabi

serdarslan58 15.06.2010 18:44

Jozy Altidore sivasspor bu adamı alırsa süper olurrr

A.Turan Korkmaz 15.06.2010 20:13

[QUOTE=serdarslan58;636414]işte sivasspor'un güney afrikada takip ettiği diğer nijeryalı Rabiu Afolabi[/QUOTE]

Afolabi'yi araştırdım biraz.
99-2000 de dünya gençler şampiyonasında gösteriyor kendini. Nijerya U-20de birara kaptanlık yapıyor. Sonra Avrupada Napoliye falan gidiyor,ama daha çok kiralık veriliyor,gezgin bir oyuncu. En son 2008-2009da Fransa liginde Mevlüt Erdinç'in de eskiden oynadığı Socheaux da oynuyor. Sezon sonunda Avusturyanın Rapid Wien ile 2 yıllık sözleşme yapıyor.Şu an Rapid'in sözleşmeli oyuncusu.
Dailymotionda kısa videoları var. Lucien Aubey ile Diallo arası bir oyucu bence. Çok fazla tekniği yok. Tek vuruşluk bir oyuncu gibi geldi bana. Yasinden,Aubeyden çok fazlası yok. Lakabı Robokop, hava toplarında ve ikili mücadelelerde fena değil fakat aman aman bir topçu da değil. Sivassporumuza tekniği daha iyi,topu oyuna daha iyi sokacak bir stoper bulsak iyi olur. İlk intiba 'Yetersiz'. Üstelik bonservis artı yıllık ücreti ile değmez bence.

A.Turan Korkmaz 15.06.2010 20:48

Düzeltiyorum.Rapid Wien yerine Red Bull Salzburg olacak Afolabinin takımı. 30 yaşında bu futbolcu. Aslında iyi bir kariyeri var. 2000-2005 arası Belçikada Standard Liegede,2005-2008 arası Socheoux da yeralıyor,Fransız liginde. Son iki sezonda Avusturyada Salzburgda ve lig şampiyonu oluyorlar. Yönetimimiz sanırım yeni bir 'Bilica' arayışında, boyu 1.83,fiziğiyle oynuyor bu da.
Bu arada Kayserispor da defansına aynı takımdan Danny Shittu ile anlaşmış. Onlarınki de 30 yaş ama 1.90 ve daha atak. Kişisel fikrim daha teknik bir oyuncunun defansımıza alınması. Biraz daha araştırılsın.

yigidocengiz 15.06.2010 22:39

bence kuzey korenin stoperi düşünülebilir ve hatta 10 numarası.çok da maliyetli oyuncular olduklarını zannetmiyorum

münihliyigido58 15.06.2010 22:48

kuzey koreli oyuncular cok güzel bir mac cikardi bugün.

en cok dikkatleri üzerine ceken oyuncu bence kalecileriydi, ve onu gercekten cok begendim. kisa boyuna ragmen, cok sayida iyi kurtarislari vardi, ve ancak ilk golde, maicon'un beklemedik sutunda sansizdi. onun disinda süper mac cikardi.

[url]http://transfermarkt.de/de/myong-guk-ri/profil/spieler_68569.html[/url]

Myon Guk Ri'yi biraz daha takip etmek lazim.

serdarslan58 16.06.2010 00:43

Danny Shittu alsana bılıca dan daha ii adam

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38.