![]() |
bize böyle bir gururu yaşatan takımına bu kadar destek verebiliyorsak yazıklar olsun bizeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
ÇÖZÜM NE???
Arkadaşlar peki bu maça gelen insanlar ne diyorlar bu konuda? Sinemaya mı geldiklerini sanıyorlar acaba?
Herşeyin bir yolu yordamı bir kuralı var. Maça geldiğinde tezahürat yap, alkışla, ıslıkla, rakibini yuhala, ama birşeyler yap. Canavar gibi bir takımımız var. Daha ne istiyoruz ya. [COLOR="Red"][B]Ayrıca stadyum'a çekirdek sokmak yasak olsun. Kimse çekirdek yemesin, belki bu şekilde biraz katılım sağlanır. ! ! ! [/B][/COLOR] bu konu ile ilgili yaşanmış bir örnek; bir tarihte 4 Eylül Stadyumunda futbol tabiriyle maçların en ölü anında taraftarın soğuktan - ya da isteksizlikten (şimdilerdeki gibi) - durduğu, sus pus olduğu bir maçta tribünden biri amigo Ehsan'a sesleniyordu; [COLOR="Blue"][COLOR="red"][B][COLOR="red"]"Ehsan la, bizi eccük bağırttır sene la!"[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR] |
[B]BÜYÜKLERİMİZDEN DUYDUK NAMI'NI AMİGO İHSANIN BU GÜNLERİ GÖRSEYDİ NE DERDİ ACABA ..:([/B]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]BÜYÜKLERİMİZDEN DUYDUK NAMI'NI AMİGO İHSANIN BU GÜNLERİ GÖRSEYDİ NE DERDİ ACABA ..:([/B][/QUOTE]
[B]ÜZÜNTÜDEN KAHROLURDU HERALDE :([/B] |
[QUOTE=Gunay][B]ÜZÜNTÜDEN KAHROLURDU HERALDE :([/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]WALLA GÜNAYCIM RAHMETLİ BELKİDE BİZE KIZARDI BEN SİZE BUNUN İÇİN Mİ EMANET ETTİM SİVASSPOR TRİBÜNLERİNİ DİYE ..:([/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]WALLA GÜNAYCIM RAHMETLİ BELKİDE BİZE KIZARDI BEN SİZE BUNUN İÇİN Mİ EMANET ETTİM SİVASSPOR TRİBÜNLERİNİ DİYE ..:([/COLOR][/QUOTE]
[B]DUYSA İNANMAZDI GARDAS.... TAKIM BAŞARILI OLACAK MİLLET UYUYACAK!!!! NEREDE GÖRÜLMÜŞ Kİ???[/B] |
aslına bakarsanız taraftarda yavaş yavaş desteği artırıyor en azından macta ıslık filan duyuyoz...inşallah daha iyi olacak.
|
[b]Rahmetli Amigo İhsan tekrardan tribünlere dönerdi eğer yaşasaydı..[/b]
|
[B]istenilende o başka birsey değilki.... el çırp veya ıslık çal... örneklerini görüyoruz yurtdışında!!![/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]istenilende o başka birsey değilki.... el çırp veya ıslık çal... örneklerini görüyoruz yurtdışında!!![/B][/QUOTE]
[b]Bizde 90 dakika bağırsınlar demiyoruz.Arada sırada bize uysunlar yeter..Bizim seyirci hem el çırpmadan hemde ıslık çalmadan bile aciz...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:43. |