![]() |
Cevap: Sivasspor 1 - El İttifak 1
Takım iyi arkadaslar iki kırmızı kart görmüşüz ama bunda hakeminde payı yüksektir diye düsünüyorum iki kırmızı kart verilecek birşey yoktur herhalde.. ligde böyle olmaz inş. Birde futbolcuların isimleri neden yanlıs yazılıyor deniz abdullah vs. bunlar ne kardesim biraz dikkat edin lütfen !
|
Hazırlık maçı ama yine sedat kendini göstermiş ve ligde ki performansını burda da göstermiş birisi bu adama biraz sakin oyna zaten yeteneğin yok bari belli etme demiyormu
|
[FONT="Comic Sans MS"][LEFT][B][I]kadroda yazan abdullah ve deniz abdurrahman ve dennis mi arkadaşlar orayı anlayamadımda :) yardımcı olursanız sevinirim[/I][/B][/LEFT][/FONT]
|
maci seyreden biri olarak takimdan memunum cunku eksik kalmamiza ragmen takim elinden geleni yapti...hazirlik maci olmasina ragmen isi lig maci havasina soktular bence cunku kirmizi kartlar gercekten gereksiz di hadi sedati biliyoruz agrasif ve hirsli fakat mehmet bunu yapmamaliydi cunku takimin forvrt oyuncusu kirmizi kart gormez gosterir mantigini unutmus gibiydi mehmetim...
bu belkide mehmetin bu sezona daha hirsli gireceginin sinyallerini tasiyordu.. ama bunu hazirlik macinda gostermesi olumlumuolumsuzmu bunu simdiden soylemek cok zor.. rakip takima gelirsek el ittifak takimida kucumsenecek bir takim degil cunku onlari saudi arabia da bulundugum yillarda maclarini firsat buldukca giden ama idmanlarini neredeyse her gun izledigim bir takim oldugundan begeniyle takip ettigim bir takim oda tamam uluslararasi bir basarisi yok ama takim guclu defansda zaten benim bildigim ahmed el bahri milli takimin degismez defans oyuncusu... daha cok iyi futbolucar barindiriyor avrupayada cok futbolcu transfer etmis bir kulub olarakta bilinir.. yani demem suki sivas sporumuz guzlu bir takimla mucadele etmis ve beraberlikle ayrilmis olamsina ragmen sonuc olarak bu kotu karsilanmamali disli bir rakip vardi hazirlik maci olmasina ragmen ..... ve mesut hocamizinda bu takimdan memmun ligler baslayinca daha net her sey goz onune cikacak.. dunku macda ben anladimki mesut hoca ideal 11 denedi sahada oyuncu degistirmeden sahada bulunanlarin performanslarini gozledi ligedede buyuk bir degisiklik olmadan bu kadroyu gorecemizden eminim... |
el ittifak iyi bir takım .beraberlik iyi bir sonuç ama geriye düşmüşüz.sonra 78 de beraberlik gelmiş.kamanana birileri formanın kıymetini anlatmalı.suarez veya altyapıdan gelen 1 forv et daha vardı onlar denenmeli.lige hazır oolmalıyız.
dün gördük ki gerek bjk gerek gs gerekse de fb rezil bi futbol oynuyorlar.onları ligde sallamalı ve oturmuş kadromuzla zirveye oynamalıyız. |
arkadaşlar bizim oynayacağımız futbol zihniyeti agresif olmalı herkesin dediği gibi topa sert oynayancaksın ki herkes ligde başarılı olalım.
|
[B][CENTER]İzlemediğim Maçın Yorumunu Yapamam Ama Şu Bir Gerçekki Mücadedel Had Safhada ve Takım Ruhu Tekrar Döndü...
Hazırlık Maçı Dahi Olsa Takım Mücadele Ediyor. Birde İşin Şu Yönü Var ; Mesut Hoca Geldi Geleli Hiç Yenilmedik... Tespitleride Doğru Forvet ve Orta Sahada Eksiklerimiz Var.Bunu Kamp Döneminde Görmek Çok Doğru Bir Karar...Oralarada TAKVİYELERLE Lige Başlarız...[/CENTER][/B] |
erman kampin gözdesi ama maclarda oynamiyor nekadar gözde oldugu belli!
|
bu macla alakali kisa bir amator video cekimi:D:D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=gLpsvd__vdo[/url] |
zita bütün maçlarda 11 de başladı, geçen sene neredeyse hiç forma şansı bulamamıştı bu benim dikkatimi çekti. maçı izleyen arkadaşlar zitanın ve yeni kalecimizin performansları hakkında bilgi verirlerse çok makbule geçer :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:05. |