![]() |
Cevap: Sivasspor hazırlık maçında güldü.
haydi yigid ler size güvenimiz sonsuz basarirsaniz tek siz basarirsiniz devam böyle.:D:D:D:):):):D:D:):):D:)
|
Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0
helal olsun yigidolara
size güveniyoruz hadi koclar.. |
Sonuc Guzel...Onemli Olan Oynanan Oyun.Bu Maclarda moral cok onemlidir,yuksek motivasyon ile ligin ilk macina bomba gibi cikacagiz insallah...
|
Suarez bazılarına cevap vermiş sanki :) İnşallah daha iyi olur ben kendisinden ümitliyim
|
suarez cok kaliteli bir oyuncu erman bomba gibi,galatasaray macindan 1puan alirsak iyi olur diyordum bugün o güzel oyunu gördükten sonra takimimizin gs karsinda lige 3puanla baslayacagina inaniyorum
|
Aman 2.lig takımını yenmişler büyütmeyin....
|
bugunku mac en iyi oynanan macti bence :) ferhat en iyilerinden birydi, cok hirsli ve hizli oynuyor. erman zaten bi baskaydi bugun:) sahayi dort dondu, ama mesut hocayida iyi bagirttirdi=)
hollandalli taraftarlar bile artik erman diye bagirmaya basladilar:) erman guzel sut/pas atinca, ''yinemi bu erman'' diye mirildaniyorlardi :) bugunku malessef son gittigimiz mac oldu ;( butun hazirlik maclarinda yigidolar bizi yine gururlandirdilar, ister kirmizi kart yesinler, ister rakip takimin oyunculariyla kavga etsinler, onlar yine bizim gonlumuzde. sampiyon olmazsalar bile gonlumuzun sampiyonu . yigdiolari insallah gelecek senelerde bekliyoruz hollandaya, yine gidip destekleriz, insAllah;) |
bazıları "2 lig ekibini yendiysek başarı mı şimdi bu" gibi şeyler demişler. hollanda'nın dünya kupasında final oynadığını düşünürsek hollanda ligindeki 2 lig takımlarından bir çoğunun bizim süper ligi takımlarımızın birçoğuna denk olduğunu düşünüyorum. Hem zaten ne olursa olsun başarıyı küçümsemeyelim, başarı kime karşı olursa olsun takımımızı alkışlayalım ki, takımımızı daha büyük başarılar için motive edelim.
|
[QUOTE=GokhanTurna;641603]Suarez bazılarına cevap vermiş sanki :) İnşallah daha iyi olur ben kendisinden ümitliyim[/QUOTE]
haklisin gokhan ! halen mirildananlar var,onlarada birgun cevabi verilir |
[QUOTE=kadirakin58;641610]bazıları "2 lig ekibini yendiysek başarı mı şimdi bu" gibi şeyler demişler. hollanda'nın dünya kupasında final oynadığını düşünürsek hollanda ligindeki 2 lig takımlarından bir çoğunun bizim süper ligi takımlarımızın birçoğuna denk olduğunu düşünüyorum. Hem zaten ne olursa olsun başarıyı küçümsemeyelim, başarı kime karşı olursa olsun takımımızı alkışlayalım ki, takımımızı daha büyük başarılar için motive edelim.[/QUOTE]
dusuncelerime tercuman olmussun kardesim! eyvallah |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |