![]() |
Cevap: Gülşen ve Türüt Sivasspor için geliyor
yönetim hangi sanatcıyı getırırse getirsin beyenende olacaktı beyenmeyende. Bazı arkadaslar demıs neden Sivaslı sanatcı yok. bu arkadaslar kadar emınım yonetımde dusunmustur ama kesınlıkle bır bıldıklerı vardır. yanı daha ne ıstıyosunuz maç aksam Sivasımızın 2 profesyonel lıgte oynayan takımını izleme şansımız var ustelık ucretsız yani hala neyin tartışmasını yapıyosunuz gercekten düşündürücü.yönetim düşünmüs yapmıs bizede o stadı doldurup takımlarımıza destek olmak düşer. Her yapılanıda eleştirmek içinde elestırmeyelım özellıkle bılıp ve araştırmadan.
|
[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;642116]ALLAH. Aşkına Sivasspor' un açılışına yakışacak daha kaliteli bir sanatçı memlekket te kalmadı da Bu iki Kalitede düşmüş ve Yer yer pot kıran bu sözde sanatçılar!!!! mı açılışa davat edildi. Bu organizasyonu yapanları kınım, kınım kınıyorum. PES !!!!! Doğrusu. Hiç Yakışmadı.!!!!!!!![/QUOTE]
BENDE SANA KATILIYORUM SIVASLI SANATCILAR KIRILDIMIKI TUTUP KARADENIZLILERIN RAKIBIN EKMEGINE YAG SURUYORSUNUZ ALLAH ASKINA BIZIM YEREL SANATCILARIMIZ BILE BU CIVISI CIKMIS SANATCILARA ON BASAR SIZIN BU YAPTIGINIZA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU DENIR BASKA NE DENIR ONUDA BILMIYORUM ARTIK |
Bence Hadise'yle İsmail yk gelselerdi biri Sivasspor diğeri 4 eylül belediye spor forması giyseydi stadı yıkıp giteslerdi daha süper olurdu. :D :D
|
[QUOTE=şarkışla 58;642127]1-Şu SİVAS ın öz değerleri kimmiş yav.Yazında bir öğrenelim.Allahaşkına hangi SİVAS lı sanatçı ulusal medyada çıkıpta ben SİVAS lı ve SİVASSPOR luyum diyebilmiş.Varda ben mi atladım yoksa.Hatırlatırsanız sevinirim.2-Ben İ.YK nın ağzından hiç SİVAS lafı duymadım.Duyan varsa söylesin buradan hemen özür mesajı yazacağım.3-İ.YK nın sanatına katışmam ama okuduğu şarkıların hangisi SİVAS kültürünü yansıtıyor.Sokak jargonuyla söylenen şarkılar seviye sıfır.4-Türüt ün nesini beğenmiyorsunuz.Yoksa Trabzonlu diyemi.O zaman biz nasıl ülkeye yayılacağız.SİVASSPOR u sadece SİVAS lılar mı tutacak[/QUOTE]
♥ Dostum... İsmail YK, Yurtseven Kardeşler, Metin Çiftlik, Çılgın Sedat. Bu zamana kadar gördük ki inkarcı olmadılar. Ama kim gelirse gelsin. Çünkü bu bir armağan, bir hediye kulüp tarafından. |
Pilot takımımız Üsküdar Anadolu'nun grubunda olan, 4 Eylül Belediye Spor'u yenersek süper olur. Moraleri bozulsun, l,ge iyi başlayamasınlar.
Yaşasın Sivasspor ve Pilot takımımız Üsküdar. |
[QUOTE=şarkışla 58;642127]1-Şu SİVAS ın öz değerleri kimmiş yav.Yazında bir öğrenelim.Allahaşkına hangi SİVAS lı sanatçı ulusal medyada çıkıpta ben SİVAS lı ve SİVASSPOR luyum diyebilmiş.Varda ben mi atladım yoksa.Hatırlatırsanız sevinirim.2-Ben İ.YK nın ağzından hiç SİVAS lafı duymadım.Duyan varsa söylesin buradan hemen özür mesajı yazacağım.3-İ.YK nın sanatına katışmam ama okuduğu şarkıların hangisi SİVAS kültürünü yansıtıyor.Sokak jargonuyla söylenen şarkılar seviye sıfır.4-Türüt ün nesini beğenmiyorsunuz.Yoksa Trabzonlu diyemi.O zaman biz nasıl ülkeye yayılacağız.SİVASSPOR u sadece SİVAS lılar mı tutacak[/QUOTE]
ben 2 defa tvde canlı yayında duydum ismail yk yı sana bulabıleceğin rahatını söylüüyüm ismail yk ya seda sayandı sanırım hangi takımlısın dıye soruyor sivassporluyum diyor tamamda diyor 4 büyüklerden birini tutuyorsundur diyor hayır ben sivassporluyum diyor |
doğru söylüyorsunda onur şan getirebilirdi türüte karşı değilim amahep karadeniz türküleri söylüyor |
ismail yk sapına kadar sivaspsopludur !
|
[QUOTE=adres58;642167][B]Şimdi Sivas'ta olmak vardı... Çok eskiden hatırlıyorum. Sivasspor ile Fenerbahçenin açılış maçını. Serpil Çakmaklı başlama vuruşu yapmıştı. Sivaslı hemşerilerimiz Erdal Keser Rıza ve Nejdet Sivasspor forması ile tek devre forma giymiş ve yer yerinden oynamıştı. Şimdi herşeyin globalleştiği şu devirde hiçbir zaman o tadları alamasakda Sivassporumuzn adının geçtiği her platform bana heyecan veriyor. Yinede ŞİMDİ ORDA OLMAK VARDI ANASINI SATAYIM diyorum...[/B][/QUOTE]
çokiyi hatırlıyorum sivasın golünü nejdet atmıştı fener yedeklerle gelmişti iki bilali vardı o yedekleri görebilmek için statı hınca hınç doldurmuştuk sivasın bu lige çıkması hayeldende öte bir şeydi |
[B]bize gülşen mülşen lazım degil inşalllah allahın izni ile şampiyonluk getirin[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01. |