SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Ne olcak bu takımlarımızın hali (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29957)

mustafatas58 27.08.2010 22:08

Cevap: Ne olcak bu takımlarımızın hali

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;647985]banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler[/QUOTE]

neyden bahsedıyorsun sen??fenerın elendıgı rakıp yunanlıydı mesela.o cırkef ulkemızı cekemeyenlerımı destekleyecez.kalkıp yabancı takımları destekleyecek halımız yok avrupada hangı takımımız varsa sonuna kadar desteklememız lazım.

Yiğiter 27.08.2010 22:16

Üç büyütülmüşler umrumuzda değil.Ne halleri varsa görsünler.ŞAhsen dün geceyi kara bir gece olarak görmüyorum,Türk futbolu için sıradan bir gece.İlk defa yaşanmadı bu durum.Geçen sene biz ,bizden çok daha tecrübeli bir Anderlecht'e ve son Uefa şampiyonu Shaktar'a elenince ne olacak bu Sivas'ın hali demedi,aksine alay ettiler.Onların haline de ben seviniyorum,gülüyorum.

migroArmis 27.08.2010 22:39

[QUOTE=mustafatas58;648036]neyden bahsedıyorsun sen??fenerın elendıgı rakıp yunanlıydı mesela.o cırkef ulkemızı cekemeyenlerımı destekleyecez.kalkıp yabancı takımları destekleyecek halımız yok avrupada hangı takımımız varsa sonuna kadar desteklememız lazım.[/QUOTE]

kardeş yorumun gerçekten takdir edilecek düzeyde..aynen katılıyorum

sebasteia 27.08.2010 22:53

[QUOTE=Caner POLAT;648010][B][COLOR="Green"]Üzülme gibi bi durumum yok , olmaz da zaten.Benim takımım gittiği zaman kimse başarı dileklerini iletmiyodu.Anderlect'den 5 yediğimiz de yerden yere vurmuşlardı Sivassporumuzu.Dolayısıyla bursa gidiyo İNŞALLAH iyi sonuçlar alacak , olaki farklı mağlup olması durumunda olacakları , konuşulacakları şimdiden çok rahat kesdirebiliyorum.[/COLOR][/B][/QUOTE]

fb, gs veya ts'nin elenmesine üzülen saftirikleri görünce gülüyorum, :D:D:D aynen böyle gülüyorum!

geçen yıl biz elenince bu ş....lerden hiçbirisi 'sivas türk takımıdır, ah vah yazık oldu' demediler, nezaketen dahi olsa demediler. tam tersine ne dediler biliyor musunuz, 'biz dememiş miydik, sivas giderse bilmem kaç tane yer gelir, bak haklı çıktık', yani bizim yenilgimizi sevinçle karşıladılar...

yok yunan takımıymış, ister ermeni olsun ister sırp, fb'li de benle dalga geçti, gs'li de... eeee o halde rum olmuş, sırp olmuş bir farkı mı var?????????????

dünkü eğlenceli gecenin darısı en kısa zamanda bjk'nin başına!...

şarkışla 58 27.08.2010 22:57

[QUOTE=sebasteia;648051]fb, gs veya ts'nin elenmesine üzülen saftirikleri görünce gülüyorum, :D:D:D aynen böyle gülüyorum!

geçen yıl biz elenince bu ş....lerden hiçbirisi 'sivas türk takımıdır, ah vah yazık oldu' demediler, nezaketen dahi olsa demediler. tam tersine ne dediler biliyor musunuz, 'biz dememiş miydik, sivas giderse bilmem kaç tane yer gelir, bak haklı çıktık', yani bizim yenilgimizi sevinçle karşıladılar...

yok yunan takımıymış, ister ermeni olsun ister sırp, fb'li de benle dalga geçti, gs'li de... eeee o halde rum olmuş, sırp olmuş bir farkı mı var?????????????

dünkü eğlenceli gecenin darısı en kısa zamanda bjk'nin başına!...[/QUOTE]

Tamamda kardeş sende onlar gibi yaparsan seninde ne farkın kalır onlardan.Sonuç da zararlı çıkan Türk futbolu değil mi

LosTie58 27.08.2010 23:05

[I]Dünki sonuçlara hiç şaşırmadım açıkçası çünkü ilerleyeceğimize daha da geriye gidiyoruz futbolda.Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray bu yıl çok kötüler.Aslında ne zaman çok çok iyi olduk ki biz Avrupa'da ne zaman adam gibi skorlar alıp başarıyı tattık.Bir Gs almış Uefa kupasını o da milattan önce diyeceğim artık daha da bir halt yok,zaten Gs de bu başarısını devam ettiremediği için pek nimetten saymıyor kimse.Açıkçası herkes aklını başına alsın ve düşünsün niye böyle oluyor diye.Ha bu kadar paralar saçılmasa bu kadar oyuncular alınmasa diyeceğimki boşver ama şu anki durumumuz hiçte iyi değil.Milli takım olarak da son yıllardaki kötü gidişimiz malum,bugünki kadroyu görünce de pek birşey değişmeyecek herhalde diyorum.Beşiktaş ile Bursaspor'a da başarılar.Bursaspor'un işi çok zor da bari Beşiktaş birşeyler yapabilse bu yıl Avrupa'da.[/I]

Respect58 27.08.2010 23:05

Takıma güc katacak oyuncuları değilde medyada geniş yer bulan oyuncuları transfer etmeleri..Avrupada büyük kulüplerde oynamış futbola doymuş yaşı geçmiş adamları yıldız diye getirirlerse olacağı budur..Bunun dışında genç oyuncularıda değerlendiremiyorlar,milyon dolarlık yıldızlar yedek beklermi canım mantığıyla gençler hep klübede..

Bir diğer hususda medya..Adamlar istediklerini vezir istediklerini rezil ediyorlar..Takımları etki altına alıyorlar ve istedikleri transferin yapılmasını sağlıyorlar..
-Teknik direktörleri istifaya zorluyorlar
-Arda iki maç kötü oynadı adamı öylebi eleştirdilerki kendi taraftarları bile adama amatörde bile oynamaz diyor şimdi ne oldu arda taraftara küstü oynamıyor..Bunun gibi örnekler çok..konuşacak çok şey var hangisini yazalım..

MeXeS58 28.08.2010 00:28

[QUOTE=migroArmis;647984]eskiden hangi federasyon ve başkanı olursa olsun bu takımlar kayırıldı...türkiyedeki maçlarının yüzde doksanını haketmeyen bu ezikler mhk ve federasyon yardımıyla maçları aldı..sonra ne oldu bu takımlar büyükmüş gibi göründü her yerde....hasan doğan ve şimdiki mevcut başkan on numara adamlar hiç kimseye hizmet etmiyorlar arkalarında koskoca devlet desteği var..şike şaibenin önünü kestiler..bak bursa şampiyon oldu bu adamlar kalsın seneye başka bi anadolu kulubü şampiyon olacaktır..bu ezikler pastanın büyük dilimini hep torpillerle yediler artık o günler bitti
we şimdi görüyorsunuz hallerini...türkiyede ellerinden tutan yok hepsi sürünüyor awrupa desen malum köy kasaba tekımlarına eleniyorlar dahada beter olacaklar çünkü üzerlerinde anadolu kuluplerinin hakları ve ahları var galatasarayın yakalamıs olduğu uefa serisinden başka ne yapmıs bu kahpe bizans takımları ...kocaman bi hiç...arkadaşlar şimdi bizim bursaspor awrupadan 20 tane gol yemeye hakkı varnmıdır yokmudur?elbette wardır ama demedi demeyin biz olaki mancesterle valencia la kafa kafaya mucadele edip elenirsek bu ezikler kendilerinin elendiği takımları unutup yıne laf salatası yapmaya başlarlar...başka bi işleri de yokzaten selçuk yula denen şahıs yazısında yazmış bursaspor cl de ne yapacak diye la senin fenerin ne yaptıki bursasporu ağzına alıyosun bu ezikler sivasada aynısını yapmıslardı...beter olsun hepsi bunlar daha iyi günleri gelecek anadolunundur o kadar.......[/QUOTE]

[B] helal olsun arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana [/B]

4eylül 28.08.2010 00:57

sivas ve bursanın anadoluda devrim yapması bunları yavaş yavaş semt takımı yapacak yıllardır suskun kalan anadolu sivas önderliğinde bursanın şampiyonluğuyla artık üç büyük kalmayacak artık semt değil şehir devleri geliyor

Del Piero 28.08.2010 01:54

iyi oldu hiç üzülmedim daha beter olsun ezikler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09.