![]() |
Cevap: Saidou Sivasspor'da
Ne desek Boş,Hayırlı olsun
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;649344][B]Yazıklar olsun!!! Yine fiyasko..32 yaşında beleş adamı buldunuz ya kaçırmazsınız..Alın tepe tepe kullanın..Solda eksik olduğunu bile bile transfer yapmadınız..Diyeceğim şudurki zerre kadar hakkımız varsa haram olsun..İnsanları ümitleniripte sonra böyle boş transferlerle kandırmayın.. Kayserinin iyi oyuncuya ihtiyacı yokmus ondan sözleşmesini uzatmamış zaten.Takımın yaş ortalaması 35 olacak neredeyse..[/B][/QUOTE]
kardeş sen bir transfer için takımını satıyormusun taraftara bak be ne taraftarmış |
tshabalala diyorsunuz 4 milyon euro diyor anadolu takımlarından kım o kadar para veriyor 1 oyuncuya sivassporun dahada gelişmesi lazımki alsın böyle futbolcular sivasa zaten takviye gerekiyordu.siz bilirsiniz.
|
[QUOTE=buraks58;649348][I]Arkadaşlar özellikle Saidou'nun gelmesini çok istiyorum. Galatasaray,avrupa ve süper lig tecrübesi olan oyuncunun orta sahada savunma yönümüze çok önemli katkıları olur.(savunmada, diallo'nun dönmesi,ivanovs'un transferiyle önemli adımlar attık birde önlerine saidou gibi kaliteli bi ön libero olursa savunma yönümüz çok güçlenmiş olacaktır.) Saidou'nun sezon performansları:
2005 Galatasaray 26 maç (26'sı onbir) 2297 dk 2006 Nantes 33 maç (32'si onbir) 2787 dk 2007 Kayserispor 33 maç (32' si onbir) 2840 dk 2008 Kayserispor 33 maç (33'ü önbir) 2919 dk 2009 kayserispor 25 maç (25'i onbir) 2218 dk Böylesi tecrübeli, kariyeri ortada istikrarlı bir oyuncunun gelsin gelmesin diye tartışılması bile yersiz bence. İnş bu transferi sonuçlandırabiliriz.[/I] [B]Daha önce bu transfer haberi çıkınca bu yorumu yapmıştım.gerçekten böylesi bi tecrübeye ihtiyacı vardı takımın ön liberoda.artık seçeneklerimizde arttı. misal mehmet nas orta alanın sağına çekilip saidou önliberoda kadirle oynar.zita sonradan oyuna direk katkı yapar.yada kadir yedeğe çekilip topu daha iyi kullanmayı bilen mehmet nas ve saidou ön libero olur.böylece hocanın hep takıma uygulatmaya çalıştığı ayağa pas trafiğinide daha rahat yaparız vs vs. inşallah takımımız adına iyi olur.[/B][/QUOTE] sizin yorumlarınızı yıllardır takip ediyorum, gerçekten futbol bilgisi olan birisi olarak saidou hakkındaki olumlu düşünceleriniz beni çok memnun etti. değerli fikirleriniz için teşekkürler. tekrardan hayırlı olsun sivasımıza! |
[QUOTE=50sekiz;649350][B]Sadiou saclarini biraz uzatirsa cakma Tshabalala olur[/B] :D:D:D[/QUOTE]
kardeşim ne güldüm yaa :) çakma tshabalala yan sanayi çin malı |
sivasspor son derece yerinde akıllı bir transfer yapmıştır, şöyle ki: tshabalala dediğimiz arkadaş 26 yaşına gelmiş ve güney afrika'dan dışarıya çıkmamış. şimdi ülkesi dışındaki ilk deneyimini sivas'ta yaşayacaktı, peki o kadar para verildikten sonra ya tutmasaydı????
bu riski almak yerine sivasspor kariyeri sağlam olan, türkiye'yi ve türk futbolunu çok iyi bilen bir futbolcu alarak çok garanti, çok yerinde bir transfer yapmıştır. bundan sonra kolay kolay gol yemeyiz, benden söylemesi :) peki ya gol atmak derseniz o kısmına karışmam :D |
[QUOTE=Yusuf-58;649354]kardeş sen bir transfer için takımını satıyormusun taraftara bak be ne taraftarmış[/QUOTE]
[B]Bizim takımımızı sattığımız falan yok.Biz ölene kadar Sivassporluyuz. Benim sözüm yönetime..İki gün sonra işler yolunda gitmezse sizleride göreceğiz ama iş işten geçmiş olacak.. Takım şuan çok iyi durumda iyi futbol oynuyor ama ileride bu 32lik adamlar dökülür.İnşallah ben yanılırım.Yönetimdende her yıl 3-5 milyona transfer yap demiyoruz sadece ama sadece bir kereye mahsus olmak üzere adam gibi bir transfer yapta hayatımızda bir kere paralı transfer görelim..!!?? Herkes gider Sivasspor kalır..İsteğimiz Sivasspora en büyük katkıyı yapmak ama bizden başka isteyen yok galiba..[/B] |
[B]Aylardır hedef gösterdiler Tsahabalalayı Saido dediler bir ara sonra çıkıp Saidodan vaz geçtik Tsahabalalayı alacağız dediler şimdi gidip tekrar Saidoyumu aldılar[/B]
|
[QUOTE=sebasteia;649358]sivasspor son derece yerinde akıllı bir transfer yapmıştır, şöyle ki: tshabalala dediğimiz arkadaş 26 yaşına gelmiş ve güney afrika'dan dışarıya çıkmamış. şimdi ülkesi dışındaki ilk deneyimini sivas'ta yaşayacaktı, peki o kadar para verildikten sonra ya tutmasaydı????
bu riski almak yerine sivasspor kariyeri sağlam olan, türkiye'yi ve türk futbolunu çok iyi bilen bir futbolcu alarak çok garanti, çok yerinde bir transfer yapmıştır. bundan sonra kolay kolay gol yemeyiz, benden söylemesi :) peki ya gol atmak derseniz o kısmına karışmam :D[/QUOTE] [B]Bu adamın oynadığı mevki savaşmayı gerektirir,mücadele etmeyi gerektirir.32 yaşına gelmiş bir adam sence ne kadar savaşabilir? Bu adam hala iyi olsaydı kayseri bırakırmıydı bu adamı? Kariyeri sağlam olabilir ama bu saatten sonra bu adamdan hayır geleceğini sanmıyorum gelse bile günü kurtarmak için yapılmış bir transfer.Önümüzdeki yıllarda takım tamamen değişmek zorunda kalacak o zaman zor günler geçireceğiz..[/B] |
[COLOR="Red"]bir dede daha geldi desenize şuna allah güç kuvvet versin bizim yöneticilerede allah akıl fikir versin yiğidolarada sabır versin [/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02. |