|  | 
| 
 Hafikli semo Gardaş yardımcın yoksa göreve hazırım  Cep Tel:0542 791 78 21 | 
| 
 Almanya PLETTENBERG benden sorulur herhalde benden baska kimse yok | 
| 
 Gerçekleşirse ve görev verilirse Bursa için aday olmak isterim. | 
| 
 [QUOTE=tamery]ilk mesajı okurken herhaşde en çok istanbuldan çıkar diye düşünmüştüm ama !.. Ben Tamer Yüksekdağ İstanbuldan [email]tameryuksekdag@yahoo.com[/email][/QUOTE] gardaş istanbuldan var ama sen okumadın galiba hm sıra bize gelmez bizden daha kıdemli ler var burda hak geçmeyelim demi yani:) | 
| 
 [QUOTE=veysel]BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN << VIYANALI YIGIDO >>[/QUOTE] Veyselcim yardimci lazimmi | 
| 
 [B]güzel bir fikir arkadaşlar değerlendirirse sevinirim[/B] | 
| 
 [B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B] | 
| 
 [QUOTE=Gunay][B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR] | 
| 
 [QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]evet serdar abi en önemli konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B] | 
| 
 [QUOTE=Gunay][B]evet serdar abi en önemli  konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B][I]Evet Günay gardaş zaten temsilci olma isteğimin temel nedeni bu yoksa biliyorsun ne Adanaspor nede MersinİDY süperligde değiller burdaki hemşehrilerim SİVASSPOR un lisanslı ürünlerini istiyorlar tabii o zaman karar değiştirmezlerse...[/I][/B][/COLOR] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |