SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   TEMSİLCİLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3015)

taha06_58 20.11.2005 17:19

Hafikli semo Gardaş yardımcın yoksa göreve hazırım
Cep Tel:0542 791 78 21

kaleli sükrü 20.11.2005 18:16

Almanya PLETTENBERG benden sorulur herhalde benden baska kimse yok

AMCA58 20.11.2005 19:31

Gerçekleşirse ve görev verilirse Bursa için aday olmak isterim.

dogukan58 20.11.2005 19:41

[QUOTE=tamery]ilk mesajı okurken herhaşde en çok istanbuldan çıkar diye düşünmüştüm ama !..

Ben Tamer Yüksekdağ İstanbuldan
[email]tameryuksekdag@yahoo.com[/email][/QUOTE]
gardaş istanbuldan var ama sen okumadın galiba
hm sıra bize gelmez bizden daha kıdemli ler var burda hak geçmeyelim demi yani:)

Sarkdakikisla58 20.11.2005 22:17

[QUOTE=veysel]BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN
<< VIYANALI YIGIDO >>[/QUOTE]

Veyselcim yardimci lazimmi

1967_DERNEK_MUSTAFA 20.11.2005 22:21

[B]güzel bir fikir arkadaşlar değerlendirirse sevinirim[/B]

GuNaY 21.11.2005 02:16

[B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B]

Serd@r 21.11.2005 02:32

[QUOTE=Gunay][B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B][/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR]

GuNaY 21.11.2005 02:35

[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]evet serdar abi en önemli konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B]

Serd@r 21.11.2005 02:43

[QUOTE=Gunay][B]evet serdar abi en önemli konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B][/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]Evet Günay gardaş zaten temsilci olma isteğimin temel nedeni bu yoksa biliyorsun ne Adanaspor nede MersinİDY süperligde değiller burdaki hemşehrilerim SİVASSPOR un lisanslı ürünlerini istiyorlar tabii o zaman karar değiştirmezlerse...[/I][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10.