SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Herkesten biraz daha sabır bekliyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30274)

Salim58 03.10.2010 18:26

Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum

[QUOTE=Cley;657339][B]Taraftar çekiyor çileyi
Zor görürüz artık zirveyi
Çuvaldıza gerek yok batır iğneyi
Gitsen de bir gitmesen de
[/B][/QUOTE]

[B]Zirve uzak görünmüyor,
Hoca maça gelin diyor,
Bize destek verin diyor,
Versen de bir vermesen de.[/B]

erdaleren58 03.10.2010 18:26

nerede o fikret ünsal tas gibi takimin yelerde sürünüyor bence mesut hoca git banka asya bir takim al calisir lige cikar onunla devam et senin kariyerin icin en hayirlisi birak süper ligi sivastan baska hic bir yerde calisamasin bizim yönetiminde siradan bir yönetim baskan haric korkaklar 14 mac bir galibiyet kim sabir edebilir ya

sewaz58 03.10.2010 18:27

Hocam sabır diyorsun iyi güzel hoş,kimileri istikrar der oda güzel..Her neyse biz bu takımı yaratan Bülent Uygun'a bile sabretmedik ki sen bizden sabır istiyorsun.Ayrıca gözünü sevdiğim sanki bir sistem oturtuyormuş farklı birşey yapıyormuş gibi vakit istiyorsun ya o dokunuyor kanıma..İddialıyım bu siteden herhangi biri bile senin aldığın puanı alırdı,açıkcası hiç kimsenin bana abartma diyeceğini sanmıyorum çünkü tablo ortada.Şimdi biz senin ve başımızdaki korkaklar yüzünden kafamızı kuma gömmeye devam mı edelim bu mu yani atıp tuttuğumuz Yiğidoluk.Takım Sivas'tan Sivaslıdan en ufak bir parça dahi taşımıyor açıkcası bu kulüp beni temsil etmiyor.Bizim evladımız Rıza gelsin,bu Fikret Ünsal bide etrafındakiler toplansın gitsin.Mahalle lokali gibi kulüp,hiçbir profesyonellik yok,unutmuşlar 1.ligde olduğumuzu süper amatörde filan sanıyorlar heralde bu kafayla kulüp yönetilmez...

Bulut@ğlu 03.10.2010 18:31

[QUOTE=Cley;657339][B]Taraftar çekiyor çileyi
Zor görürüz artık zirveyi
Çuvaldıza gerek yok batır iğneyi
Gitsen de bir gitmesen de
[/B][/QUOTE]

mesut bakkal yine sabır istiyor
taraftarın yüreğinden kan damlıyor
bu saatten sonra hala istifa etmiyor
sövsende bir sövmesen dee

shang 03.10.2010 18:32

ilerde çözülecek bi şey yok gibi görünüyor zaten düzenli başladıkki gs galibiyetiyle ardından antalya beraberliğide iyiydi dahada iyiye gitmesi gerekirken dahada kötüye gitti vede gitmeye devam ediyor eriyoruz günden güne kahroluyoruz hep bugunku antep beraberliğide bir hediyeydi adamlar top oynadı göz var nizam var ya

revenge58 03.10.2010 18:34

takım bence düşecek kadar kötü değil 1-2 transferle yada daha iyi bir oyun düzeniyle lig de kalırız.ancak hocanın oynattığı ve oynatmaya çalıştığı sistemle lig de kalmamız mucize. her maç gol yiyiyoruz. gol yollarında sıkıntılıyız.ligde averajı en kötü takımız. daha fazla beklemek ve her geçen süre aleyhimize işliyor. kayseri bizi yenerse hoca istifa eder ancak şimdi istifa etseydi 10 gün sürede yeni bir antrenörle maça daha iyi çıkardık

karşıyakalı 03.10.2010 18:44

[QUOTE=Salim58;657325][B]Aktı gözlerimden yaşlar,
Ağardı bu yaşlı saçlar,
Galibiyet nasıl başlar,
Alsanda bir almasanda.

Bu gidişle şairde oluruz artık.:)[/B][/QUOTE]

transfer dönemi geçti
herkes topçusunu seçti
bize BELEŞ olan düştü
alsanda bir almasanda

hoLiGan Enes 03.10.2010 18:45

[B]Yeter.................!!!![/B]

bay_pipo58 03.10.2010 18:48

hoca delirtme adamı cıldırtma 15 maçta 1 galibiyet almışsın hala sabır diyon hadi diyelim ki geçen sene senin oluşturmadıgın bir takıma geldin eyvallah ama lig başından bu yana galatasaray macı hariç bir tane adam gibi maç izlettirdin mi hiç iç acıcı bir futbol oynattın mı ya hayatında kaç tane takıma kaç tane başarı elde ettirttin hedefleri olmayan başarısı bulunmayan vizyonsuz birisin

bay_pipo58 03.10.2010 18:49

ha bu arada bu takımı ligde sen tutmadın onun içinde havaya girme diyarbakır kendi düştü bizim takımdan daha iyi top oynadı düşerken bile

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06.