![]() |
yozgatta gelen vuruyor giden vuruyor . allah yardım eylesin bizde acımayacagız ilk çaçın aynısı olur 4-1
|
Yozgatin arkasin da YIMPAS var onlar küme düsmez ama biz böyle firsati bulmusuz kacirmamak lazim ama maci SIVASSPOR alir...
Yimpas Yozgat:0-3SIVASPOR |
Valla Yimpaşın ortaklarının büyük kısmı sivaslı Yimpaş bize karşı canla başla oynayacağını zannetmiyorum.Zaten oynasada farketmez Sivas yozgatı yenecek güçte.Onlar erciyesten 4 yemedilermi bu hafta bizde geçen hafta erciyese 3 atmıştık demekki yozgata en az 5 atmamız lazım.Seyircimizin Yozgattada desteklemesi lazım.Sivasa yakın bir şehir gövde gösterisi yapma zamadır.Kurtaralım Sivasımızı kıralım şu Maküs talihini.Bu fırsat bir daha elimize geçmiş.Allahın izniyle bunu başaracak güçteyiz.
|
[quote=sivaslim58]Valla Yimpaşın ortaklarının büyük kısmı sivaslı Yimpaş bize karşı canla başla oynayacağını zannetmiyorum.Zaten oynasada farketmez Sivas yozgatı yenecek güçte.Onlar erciyesten 4 yemedilermi bu hafta bizde geçen hafta erciyese 3 atmıştık demekki yozgata en az 5 atmamız lazım.Seyircimizin Yozgattada desteklemesi lazım.Sivasa yakın bir şehir gövde gösterisi yapma zamadır.Kurtaralım Sivasımızı kıralım şu Maküs talihini.Bu fırsat bir daha elimize geçmiş.Allahın izniyle bunu başaracak güçteyiz.[/quote]
[size=4][b]İnşallah bu dileklerine katılmamak mümkün değil.İnşallah bu hafta Yozgata oluk oluk akacağız ben enaz 5000 taraftar bekliyom bu maça haftasonu yozgattayız...[/b][/size] |
buda sorumu tabiki 3 _ 0 baska skor olamaz hep destek tam destek hersey sivasspor icin selamlar saygilar
|
Y. Yozgatspor : 1
SİVASSPOR: 4 Umarım Yozgat küme düşmez... |
Y. Yozgatspor : 1
SİVASSPOR: 4 Umarım Yozgat küme düşmez... |
yozgat:0 SİVASSPOR:2
________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
yozgat :0 sivsa:1
|
0-1 olsun bizim olsun kardeş üç puan olsun da ne olursa olsun mardin de vesteli yendiği taktirde mükemmel olur bizim için
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |