SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biz neden sahipsiz kaldık? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30413)

berduh 20.10.2010 12:49

Cevap: Biz neden sahipsiz kaldık?

[B][COLOR="blue"]bu konuyu ben sponsorlar kısmına açmıştım. site yönetimi duyarsız kalmadı ve haberler kısmına taşıdı. bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

bu konuda bir fikir daha atacağım ortaya ama sms lerdeki komediye döner diyede korkuyorum.

aslında bana kalsa stadı reklam panoları ile dolduran -ancak buradan elde edilen gelirin sadece bir kısmı takıma kalıyor kalan kısımlar ise gsgm v.b. kuruluşlara aktarılıyor- marketlerimiz göğüs reklamı da verebilirler. turkcell geçen sezon 600 bin dolar vermiş.bunlarda 300 - 400 bin dolar versin.

diyelim ki firmalar reklam vermeye yanaşmadı. o zaman gerekirse taraftar gruplarının başkanları yada bu site yönetimi klup yönetimi ile konuşsun. bi kampanya yapılır. bilet gişelerinde takip edilir. isteyen taraftar 2-3-5 yada 10 tl gibi rakamlar vererk kulübe katkıda bulunur. toplam rakam 100 bin tl olunca klüpte göğüs reklamı olarak YİĞİDOLAR yada SİVASSPOR TARAFTARI yazan bir reklamla saha çıkar. bilmem hayata geçirilebilir mi?[/COLOR][/B]

Del Piero 20.10.2010 13:37

sözde değil özde sivaslıları istiyoruz buyrun hodri meydan....

28 EYLÜL 2009 20.10.2010 14:44

Ne reklamı yav. Takım düşüyor. pARA VAR BAŞKANDA BORÇ YOK SİVASIN.

berduh 20.10.2010 14:55

[QUOTE=28 EYLÜL 2009;661228]Ne reklamı yav. Takım düşüyor. pARA VAR BAŞKANDA BORÇ YOK SİVASIN.[/QUOTE]

[B][COLOR="red"]sorun sadece şuan için değil kardeş. diyelimki başkan para harcadı transfer yaptı ve takım ligde kaldı. peki ya sonrası? gelecek yılda aynı sorunların olmayacağını garanti edebiliyormusun? maddi gücün ne kadar çok olursa o kadar güçlüsün unutma[/COLOR][/B]

eyupkocak 20.10.2010 15:05

sivasspora sponsor olmayan iş adamı sivaslıyım demesin:mad:

28 EYLÜL 2009 20.10.2010 15:35

[QUOTE=berduh;661234][B][COLOR="red"]sorun sadece şuan için değil kardeş. diyelimki başkan para harcadı transfer yaptı ve takım ligde kaldı. peki ya sonrası? gelecek yılda aynı sorunların olmayacağını garanti edebiliyormusun? maddi gücün ne kadar çok olursa o kadar güçlüsün unutma[/COLOR][/B][/QUOTE]

Kardeş başkan evini satar arabasını satar sivassporu satmaz. Kötü günler için kampanyalar gelecek zaten. Az kaldı. Milyarlarr giriyor zaten şuan. Borcumuz yok tekrar hatırlatyorum.

berduh 20.10.2010 15:40

[QUOTE=28 EYLÜL 2009;661266]Kardeş başkan evini satar arabasını satar sivassporu satmaz. Kötü günler için kampanyalar gelecek zaten. Az kaldı. Milyarlarr giriyor zaten şuan. Borcumuz yok tekrar hatırlatyorum.[/QUOTE]

[B][U][COLOR="blue"]ben başkan satar demedim. borç da var demedim. dedim ki ne kadar büyük gelir o kadar güçlü takım. şuan da göğüs reklmamız yok. bunu hatırlattım[/COLOR][/U][/B]

28 EYLÜL 2009 20.10.2010 15:46

[QUOTE=berduh;661270][B][U][COLOR="blue"]ben başkan satar demedim. borç da var demedim. dedim ki ne kadar büyük gelir o kadar güçlü takım. şuan da göğüs reklmamız yok. bunu hatırlattım[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]

KAFANA TAKMA. GÖĞÜS REKLAMI LEBLEBİ FİYATI. STAD VE TESİS REKLAMLARI VAR O YETERLİ. SPONSORLARDA VAR. HA GÖĞÜSE BULURLARSA BULSUNLAR. İYİ OLUR FENA OLMAZ. AMA GELİR SAĞLAM VAR GARDAŞ. TAKIMDA RUH YOK.
ŞUAN İÇİN. SİVAS SÜPERLİGDEDE BORÇSUZ OLUR 3. LİGDEDE...

slasher//z 20.10.2010 16:45

Yukarıdaki Mesaj için slasher//z SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

slasher//z 20.10.2010 16:46

[QUOTE=berduh;661270][B][U][COLOR="blue"]. şuan da göğüs reklmamız yok. bunu hatırlattım[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]

ŞUANDA GÖĞÜS REKLAMIMIZ TÜRK KIZILAYI.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:11.