![]() |
Cevap: Bakkal: Gittikçe sıkıntılı bir dönem olmaya
beyler artık sivassporda mesut devri bitmiştir.mesut hocanın konuşmasından anladıgım budur zaten pazartesi günü fikret ünsalda bu maçın final maçı oldugunu galibiyet harici sonuçların işi bitirecegini ima etmişti.muhtemelen yarın açıklanır hocanın gittigini
|
İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HİSTİFA....HOCA OCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA
|
ancak mesut hoca gitse bu sezonda şans eseri ligde kalsak bile yönetim bu mantıkla devam ettigi sürece degişen bi şey olmayacak.ligde kalacak bir takım yapmanın sonuçlarını alıyoruz.hocadan çok yönetim suçludur.herkes geçicidir kalıcı olan sivasspordur.biz sivassporlu oldugumuz zaman bu yönetimden kimse yoktu yarında olmayacaklar ama sivasspor olacak dolayısıyla yönetim takıma zarar vermeyin yarınlarda iyi şeylerle anılmak istiyorsanız
|
hocam sıkıntı tabiki var sizde ona göre tedbir almalısınız, eğer oyuncular oynamıyosa haddini bildirin varsa birşeyler paylaşın, ama eğer artık takıma vereceğiniz bir şeyler kalmadıysa tadında bırakın hep yek olmaz...
|
ligtv'deki açıklamalarını dinledim adam taraftarın nankörlük yaptığını ima etti. ben geldim takımı düşmekten kurtardım falan filan...
bu takımın geçen sezon nasıl ligde kaldığını hepimiz biliyoruz... tek cümleyle rüyalar aleminde yaşıyor bu adam.. geçen sezon diyarbakır ligden düşmek istedi ve düştü , Sivasspor'un ligde kalması senin başarın değildi diyarbakır'ın aptallığıydı... bizde gelenek haline geldi galiba; az çok bişeyler başaran hocalar, gelecekte takım ne kadar olursa olsun kulübü babalarının malı gibi görüyor... sen kimsin kardeşim başarısızsın , takım çok kötü oynuyor... ve başarısız insanların SİVASSPOR'da yeri yok, hepsi defolup gidecek.. bi de çok iyi oynuyoruz ama gol atamıyoruz demiyor mu??? ben başka maç izledim galiba direkten dönen topların sesleri hala kulaklarımı çınlatıyor... |
Vallahi bende dahil, hiçbir taraftarın sabrı kalmadı. Durumlar daha kötü olmadan bence ÇEK GİT !...
AYK |
[B]Mesut hoca sivassporda misyonunu tamamladın lütfen ne sivasspora nede kendinize zarar vermeyin kurallar gereğince işler daha sarpa sarmadan sivas ve sivassporu düşünerek yapmanız gerekeni yapınız[/B]
[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/101022/4ac21aa584ab916b.gif[/IMG] |
sevgili hocam;
yanılmıyorsam 17 maçtır sivassporumuzun başındasınız. zaman zaman iyi futbol oynattığınız oldu. özellikle ilk geldiğiniz dönemde takıma bir direnç verdiniz. şanssızlık yaşadığınız maçlarda oldu. Ama futbol anlayışınızla ve liderlik özelliklerinizle maalesef süperlig için yeterli değilsiniz. hocam sizin yerinize gelecek bi hoca yeni kanla bize en az 8 - 10 puan kazandırır. herşeye teşekkür ederiz. artık lütfen sivassporumuzu bırakın. taraftarda sizi istemiyor görüyorsunuz.... |
Her hafta her hafta aynı yorum. Bu hocanın ne kadar yetenekli(!) olduğunu göremeyen daha yetenekli(!) Sivasspor yönetimine tek sözüm var. Aman ha sıkı sıkıya Hocanızla birbirinize yapışın. Aynı Muhsin ERTUĞRAL da olduğu gibi sonuna kadar, belimiz kırılıp artık toparlanma ümidi kalmayıncaya kadar devam edin. Çünkü siz o kadar acizsinizki siz teknik direktör dahi değiştiremezsiniz. Kamuoyunun karşısına çıkıp iki cüme söz söyleyemezsiniz....
|
Ya market efendi sen halen istifa etmedinmi?
Takımı batırdın halen boş laflar ediniyorsun. Artık bırak git. Nedir bu senden ve futbolculardan Çektiğimiz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:13. |