![]() |
Cevap: Ziya ERDAL
türkiyede hatta dünyada sol bek sıkıntısı yasanıyorken ziyanın gelmesi cok iyi oldu zamanla kendini dahada cok gelistirecek ve milli takıma kadar yükselecektir bence olabildiğince uzun bi sözlesme imzalatsın yönetim:)..hayronun sakatlığnda ferhatın yerine ziya oynasaydı bnce o maclardan en az puanla ve ya puanlarla ayrılırdk..hadi bakalım ziya yolun acık olsun..
|
Kendisini daha fazla geliştirirse kadronun genç isimleri arasına girer şahsen oyununu beğeniyorum ve ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır
|
ziya ilk çiktisene anadolü üsküdaraq kiralik gitti ordanda kırşehire gitti bildim kadariyla ama bu sene başindea mesut bakkalin roporu dogrusunda kalmişştir bizde mesut hocaya yükleniyorduk niye rahman ve harun topra oynatmiyor diye hep yazdik hoca gençlere şans vermiyor ama durum şimdi belli oldu zamani gelince birkaç kişi daha çikarir rıza hocada zaman zaman gençlere şans veriyor bi arkadaşimiz ferhatin yerine oynasaydi puan ve puanlar alirdik sen herede sivasin maçlarini izlemiyon hep gollari apduramanin kanadindan yiyoz bi ts maçinda ferhatin kanattan gol yedik ondada sakatlandi yerine giren murat toplari kesemedi ferhatin ve ziyanin oynadi maçlarda o kanattan gol yemedik hep apduramanin kanattan yedik o bölgeye bi alt yapidan futbolcu çikarsa yada apduraman kendini toplarsa dakim üstleri oynamaya başlar ben izledim kadariyla hep apduramanin kanattan gol yedik yanliş hatirlamiyosam
|
İlk önce gardaşlar kim olursa olsun bizim için ter döken herkese teşekkür etmeliyiz belki kötü oynayabilir ve bizi sevmeyebilir ama eğer teknik direktör onu oynatıyorsa bizimde teşekkür etmemiz gerekir bizden ayrılan futbolculara dahi teşekkür edinki bizim büyüklüğümüzü anlasınlar. Altyapıdan çıkan gençler herzaman başarılı olmuştur. Bir geçmiş tarihlere bakalım üç büyük diye tabir ettiğimiz galata,beşik,fener üçününde alt yapısı son dört yıldır yok ortada geçmiş dönemlerde altyapılarından çıkan oyuncular sayesinde kazanıyorlardı ne zamanki bu takımların altyapı desteği düştü takımda düştü. Altyapı ne kadar mükemmel olursa üst takım o kadar iyi oluyor ziya erdal diyorsunuz eminim ilerde daha iyi olacaktır ama ben şuna inanıyorum rıza hoca altyapıdan veya sivasın diğer amatör kulüplerinden daha çok futbolcu çıkaracaktır kendisi zamanında beşiğin altyapısından az futbolcu çıkarmadı benim en hoşuma giden tarafında (lütfen bunu ırkçılık olarak algılamayın) hocamızın sivaslı olması ve bu yönde hareket etmesi diyorum ya göreceksiniz daha bir çok sivasın amatör kulüplerinden ve altyapısından sivaslı çocuk çok çıkaracaktır rıza hoca hele bu hafta İ.B.B.gibi hızlı atak bir futbol oynayan takımı yenersek bakın görün sivası o zaman herşey nasıl değişiyor hocanın dediği gibi takımın kendine güveni yok olmuş onu bir yerine getirsin nasıl yeniyoruz takımları tek tek . En yakın örneği geçen hafta beşik maçı bence sivasımız mükemmeldi. Tüm oyunlarını böyle oynasın kalan maçların % 99 alır.
|
Riza hoca kendisi icin buyuk sans.. genclere gozu kapali forma verebilen ender hocalardandir Riza Calimbay.. yolu acik olsun.
|
Ferhat'tan çok iyi. Hayrettin'e iyi bir yedek olur diye düşünüyorum.
|
şu an için iyi bir görüntüsü var ama bir futbolcuda istikrar olmazsa işe yaramaz inş. istikrarlı olur sivasımız adına önemli bir artı:)
|
Zaralı hemşerim 4 eylül stadyumda bu akşam karabükspora karşı vermiş oldugun mucadeleden dolayı seni ve tüm takım arkadaşlarını ayrıca canımz hemşerimiz rıza çalımbay yönetimide kutlar bundan sonraki başrılarınız bekleriz..
Ayrıca; Sedat kardeşimizede geçmiş olsun |
[B][COLOR="Green"]Hayrettin out Ziya in :)[/COLOR][/B]
|
Spiker kendisi dedi: Bu aksam Türk Futbolu yeni bir Sol bek kazandi diye.
bencede dogru. Bence Ziyayla beraber iyi yerlere ulasiriz...cok degerli Futbolcu bize göre 1-2 sezon sonra tam tuttururuz ve bizi kimse tutamaz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28. |