SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30558)

58isML58 07.11.2010 16:43

Cevap: Maçı değerlendirelim...

[QUOTE=mm1970;666265]KAREKTER YOK BUNLARDA KARDEŞİM BİRAZCIK KAREKTER OLSA TAKIMI BAŞKA YÖNETİME VERİRLER ALLAH BELALARINI VERSİN SOKAĞA ÇIKAMIYOZ[/QUOTE]

Dogrusun gardas ben yurtdisinda yasiyorum 3 tane formam war ama nerdeyse hicbirini dogru duzgun giyip cikamadim sokaga..... goren diyor yine yediniz 4 tane nolacak bu halimiz.

Allah 'in kutahyalisi gitmis fenerbahceliyim diye gezip bende dalga geciyor yine 4 luk oglan oldunuz diye....

karyola 07.11.2010 16:44

artık bu saatten sonra taraftara laf bırakmadı sahadakı ********ler.sıvasspor klubu nun ıdarı-yonetim alayi degısmelı yonetım butun rezaletı sadece seyredıyor taraftardan farkı yok.

dedebali58 07.11.2010 16:45

[QUOTE=münihli_58;666261]Ah Ah. Yazmak bile zor geliyor. Bütün Günümü mahvettiler.[/QUOTE]

bütün gün az gelir şimdilik bir haftam mahvoldu yazıklar olsun ruhsuz oynayanlara utanmadan birde maç öncesi kenetleniyorlar falan tamamen insanı çileden çıkarmak için yapıyorlar sanki

mahser 07.11.2010 16:45

sız kansız ruhsuz futbolcular ve yonetım bıle ıcımızdekı sıvas spor askını bıtıremeyecek SEVDA SIRALAMA TANYMAZ ULAN SIVASSPORLU DOGDUK SIVASSPORLU OLECEGIZ BU GUN 4 EYLUL BELEDIYE SPORUMUZUN MACINDAYDIK MAHŞER OLARAK ORDAYDIK O COCUKLAR BILE BU ******** LERDEN DAHA YUREKLI OYNUYORLARDI SIVASSPORLU OYUNCULAR VE YONETIM 4 EYLUL BELEDIYE TAKIMIMIZA BAKSINLARDA ORNEK ALSINLAR BU ARADA OYAK RENE 4 EYLUL BELEDIYE MACI 2-2 BERABERE BITTI COCUKLAR 2-0 DAN MACI 2-2 YE GETIRIP MACI CEVIRDILER HELAL OLSUN BELEDIYEYE MMMMAAAAHHHŞŞŞEEERRR

subasi29 07.11.2010 16:48

[B]Macta Keita Probleminin Devam Ettigini Gordum ! Yaniliyormuyum Her Pozisyonda Cok Agresif Kamananla Surekli Tartismalar,Yani Takimda Guven Problemi Yok Kimse Kimseyi Tinlamiyor...
Bu Ruhsuzlardan Kurtulmaz isek Vay Halimize
Bu Arada Ziya'ya Helal Olsun ![/B]

halilxx58 07.11.2010 16:48

[QUOTE=58isML58;666270]Dogrusun gardas ben yurtdisinda yasiyorum 3 tane formam war ama nerdeyse hicbirini dogru duzgun giyip cikamadim sokaga..... goren diyor yine yediniz 4 tane nolacak bu halimiz.

Allah 'in kutahyalisi gitmis fenerbahceliyim diye gezip bende dalga geciyor yine 4 luk oglan oldunuz diye....[/QUOTE]

vallaha gardas bende ISVICREDE yasiyorum ve gavuruda türküde her biri dalga geciyor ünvanimiz avurpaya kadar yayildi....

:mad: :mad: :mad:

shang 07.11.2010 16:49

belediyenin canı sıkılmış sivasta pazar günü hava iyi demişler 14.30 idmanını gidelimde sivasta yapalım demişler başka ne diyelim ...

drayhan 07.11.2010 16:49

kimse kusura bakmasın bu takım bank asya da bile tutunamaz. acil revizyon şart. bazı futbolcuların kadrodışı bırakılması şart. alt yapıdan futbolcularla oynasak bundan çok daha iyi olur.....

TAKIMI BU HALE GETİREN, BAŞARISIZLIĞIN TEK SORUMLUSU GEÇEN SENE PİYANGODAN LİGDE KALIPTA AKLINI BAŞINA ALMAYAN ŞU TARAFTAR İÇİN BİR TANE BİLE TRANSFER YAPMAYAN KENDİNCE UYANIK BASİRETSİZ ODYAKMAZ VE EKİBİDİR.

MAALESEF SİVAS SAHİPSİZ. BİR TANE MUHALİFİN BİLE OLMADIĞI, TEK BİR KİŞİNİN BİLE ÇIKIP HESAP SORMADIĞI BİR TAKIM SİVAS. TAKIM REZİL OYNUYOR SEYİRCİ DOĞRU DÜZGÜN BİR TEPKİ BİLE KOYAMIYOR. YAZIKLAR OLSUN....

58isML58 07.11.2010 16:51

[QUOTE=halilxx58;666277]vallaha gardas bende ISVICREDE yasiyorum ve gavuruda türküde her biri dalga geciyor ünvanimiz avurpaya kadar yayildi....

:mad: :mad: :mad:[/QUOTE]

Nolacak bizim bu halimiz gardas ? Benim en zok zoruma gidende kendi milletimiin insanlarinin gelip dalga gecmesi........... Gavurlar yine onlara gore insafli.:mad:

mm1970 07.11.2010 16:52

[QUOTE=drayhan;666279]kimse kusura bakmasın bu takım bank asya da bile tutunamaz. acil revizyon şart. bazı futbolcuların kadrodışı bırakılması şart. alt yapıdan futbolcularla oynasak bundan çok daha iyi olur.....

TAKIMI BU HALE GETİREN, BAŞARISIZLIĞIN TEK SORUMLUSU GEÇEN SENE PİYANGODAN LİGDE KALIPTA AKLINI BAŞINA ALMAYAN ŞU TARAFTAR İÇİN BİR TANE BİLE TRANSFER YAPMAYAN KENDİNCE UYANIK BASİRETSİZ ODYAKMAZ VE EKİBİDİR.

MAALESEF SİVAS SAHİPSİZ. BİR TANE MUHALİFİN BİLE OLMADIĞI, TEK BİR KİŞİNİN BİLE ÇIKIP HESAP SORMADIĞI BİR TAKIM SİVAS. TAKIM REZİL OYNUYOR SEYİRCİ DOĞRU DÜZGÜN BİR TEPKİ BİLE KOYAMIYOR. YAZIKLAR OLSUN....[/QUOTE]

azına sağlık kardeşim her şeyi söylemişsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26.