![]() |
Cevap: Paşa'yı yenip çıkışa geçeceğiz
[QUOTE=SS'li;667809]Bu takım kasımpaşa'yı yensin bende daha bir şey bilmiyorum. Oynadığımız futbolla bu ligte yenebileceğimiz bir takım yok.
Her hafta aynı masal: "Haftaya yenip çıkışa geçeceğiz" Bu lafa artık gülesim geliyor.[/QUOTE] [I][B]Sende hiç ümit kalmamış şampiyon.:) Ben bu takıma güveniyorum,Niyemi, istedikleri zaman nasıl oynadıklarını gördük.............[/B][/I] |
Kasimpasa son iki mac da cok iyi oynadi ve moral buldular isimizim kolay olacagini hic sanmiyorum..
Diger yandan bu hafta yapilan Özel Kamp ve Baskanin aciklamalari bakalim takima nasil bir etkisi olmus???. |
SAYIN BAŞKANIM SÖYLEDİKLERİNİZE SİZ İNANIYORMUSUNUZ TAKIMIN DÜZELECEĞİNE DÜŞMEYECEĞİNE ARTIK ÇOK GEÇ BU GİBİ DURUMLARDAN NE KOCELİ NE SAKARYA NE KARŞIYAKA NEDE ALTAY NE ERZURUM BİZİM AKİBETİMİZDE İNŞ ONLAR GİBİ OLMAZ BELKİ BU YAZDIKLARIMI OKUYUP BANA KIZACAKLAR AMA BENDE MADALYONUN DİĞER YÜZÜNDEN BAKIYORUM ...
|
[B]kasımpaşa 3-1 yada 3-0 bizi yenicek.tek golümüzü BRUNO ZİTA atacak[/B]
|
Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;667849]Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla, ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.Yaptiklari yanlislarla sucluyu baska yerde ariyorlar.Transferde paraya kiyamayan ve takimin kalitesini yükseltemeyen bir yönetimle karsi karsiyayiz.
|
Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla, ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.Yaptiklari yanlislarla sucluyu baska yerde ariyorlar.Transferde paraya kiyamayan ve takimin kalitesini yükseltemeyen bir yönetimle karsi karsiyayiz.[/QUOTE]
|
2 senedir aynı söz usandık çıkışa geçeceğiz sözünden sözle olmuyor
|
Başkanımız çok güzel konuşuyor ben rıza hocayada biraz daha fazla güveniyorum bu takımda başarıyı yakalayacak mutlaka.Fakat bu takım lig arasında alel acele yapılacak gene saçma sapan transferle degil iyi düşünüp saglam 3 veya 4 takviyeyle lig bitimide de adam gibi dogru dürüst bir transfer politikasıyla olabilir.Lig arasında büyük bir degişime gitmekte SİVASSPOR için ayrı bir dert olabilir.Ama ara transferde daha önceki yorumlarımda da yazdıgım gibi mutlaka defans ortasına saglam 2 transfer ile kaleci şart.
|
her hafta aynı şeyi söylüyoruz kayseriyi yenip çıkışa geçeceğiz bucayı yenip,istanbulu yenip... böyle gidiyor ama niyeyse bir türlü çıkışa geçemiyoruz başkan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |