![]() |
Cevap: Size yazıklar olsun!
Abdullah bey çok doğru yazmış
maçı canlı seyrettim,1-0 devam ederken boş kaleye atamadık takım gol yiyince oyundan düşüyor,futbolcularımızın kendine güveni yok herkesin gol attığı kasımpaşaya ilk galibiyetini verdik |
Bu takım süper ligde oynuyor daha önceki senelerde oynadıgı gibi ama hep takıma hep futbolculara yükleniyoruz.Acaba ne derece haklıyız.Bu hurda yıgını futbolcuları ne biz yanyana getirdik nede kendileri koşa koşa bir araya SİVASSPOR çatısı altında toplandı.Yönetim kafasına göre gitti bonservisi elinde olan yaşı geçmiş oynadıgı takımda ilk 18 giremeyen ne kadar futbolcu varsa topladı aldı geldi.Evet şimdi futbolculara ve hocalara en çok kızan yorum yapan ben dahi artık suç bulamıyorum.Bunun tek suçlusu YÖNETİM....Bu futbolcularla oynanacak oyun bu kadardır hiç kimse mucize beklemesin.Kasımpaşada çıkar şov yapar karabükte güle oynaya yener konyada çıkar puan alır fenerde ezer geçer agır bir bilanço ile aşagılarda yerimizi sabitleriz kahrolur bir 45 sene daha bekleriz düper lige çıkmayı.
|
ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN GİBİ ******** FUTBOLCULARI BAYRAMIMIZI ZEHİR ETTİNİZ ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖYLE ETSİN SİDE RAHAT RAHAT BAYRAM EDİN
|
ABDULLAH YİĞİTİN YAZDIKLARINA AYNEN KATILIYORUM,BİTAKIM DÜŞÜNÜN KÜME DÜŞMEK İÇİN ADETA ELİNDENGELEN HERŞEYİ YAPIYOR.BUTAKIMIN DÜŞECEĞİNE İNANMIYORUM .YETERKİ FUTBOLCULARDA AZ İNANSIN.KENDİLERİNE AZ GÜVENSİN,SİVASSPORUN FUTBOLCUSU OLDUKLARINI HATIRLASINLAR .YETERLİ.
|
Karabük son ve final maçı geçmişi unutalım.Bu maçı da yenemezsek Bank Asya 1. ligde başarılar.
|
yapacak bir şey gençlerden oluşan iyi bir kadro kurup gelecek yıl için sıkı bir şekilde bank asya 1 ci lige hazırlamamız gerekiyor çünkü bu saatten sonra bir mucize olmazsa s sporu kimse kurtaramaz selamlar arkadaşlar iyi bayramlar..
|
futbolcuların cokta ******** deydı yenmıs yenılmıs paraları pesın alıyorlar bende olsam oynamam ama hepsıde ruhsuz adamlar...futbolcuları **** et sivas'ın adına oluyor olan...
|
Bu isler futbolculara yazik olsun demekle olmuyor.Yillik izinine ciktigin zaman transferler yapiliyordu. Izinden dönüsünde transferlere hic deginmedin.Simdi kalkmis bol kepceden atiyorsun.Oklarini futbolculara yöneltmissin.Yönetimin sucsuzmu?Yoksa yönetimi tenkit etmek senin harcin degilmi.Sivasspor eriyor günden güne sen hala herkesin bildigi konulari gündeme getiriyorsun.Birazda bu kötü gidis nasil düzelir ona deginde Sivas´lida sayende ögrensin.
|
Ben hiçbirine katılmıyorum. Futbolcular RUHSUZ falan değiller. YÖNETİM takımı gözden çıkartmış, futbolcuları da o yönde empoze etmiş, oynamamaları için tehdit edilmişler, futbolcular da oynamıyor. Aksi olsa biri oynamaz, ikisi oynamaz, üçü oynamaz, beşi oynamaz.. Yav gardaş bir takımda oynayacak 3 tane de mi futbolcu olmaz. Hepsi birden mi formdan düşer, hepsi birden mi moralsiz olur?
Yok arkadaş bende inanıyorum artık bazı arkadaşların dediği gibi BU TAKIMI, BU YÖNETİM DÜŞÜRÜYOR ... Başka bir açıklaması yok, olan bu şehire ve Sivaslılara oluyor. |
SİVASSPOR FORMASI KUTSALDIR KIYMETİNİ BİLİN REZİL İNSANLAR..1 KAC FUTBOLCU HARİCİNDE HİC BİRİSİ O FORMAYI HAKETMİYOR..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:12. |