SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftarlarımıza ikinci bayramı yaşatmak istiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30643)

yigidolar06 19.11.2010 01:01

Cevap: Taraftarlarımıza ikinci bayramı yaşatmak is

karabük maçıyla artık kötü günler geride kalacaktır rıza hocaya güveniyorum

migroArmis 19.11.2010 01:03

hiç bir maç kolay değil..ama suna adım gibi eminim sivas ligden falan düsmez...

Kasım Öktem 19.11.2010 02:40

Oray Bey Genel Menajer olmuş demek..

58svsvs58 19.11.2010 05:02

rıza hocam ... biz her takıma gol atarız yeterki gol yemeyelim. diyorsunda hadi gol yemedik. kim gol atacak. mehmet yıldız en son iki sene önce gol attı. senki yıllarını bu işe vermiş hocasın. göremiyormusun elindeki oyuncuları.... oynatma hocam ya..... sivasta adammı yok. hemşerinin birini koy onun yerine ibrahim şahinin yerine. kadir pekmezcinin yerine. onlardan daha iyi oynayacaklarına ben kefilim...

58svsvs58 19.11.2010 05:12

KARABÜK MAÇINDA NE DEĞİŞECEKKİ. MEHMET YILDIZ GOLMU ATACAK. İBRAHİM ŞAHİN ŞAHİNMİ OLACAK. KADİR PEKMEZCİ ZATEN BELLİ. CEYHUN ŞİŞİRME KURTARICI. HANGİ BİRİNİ ANLATIYIMKİ. TAKIMDA KİMİ BEĞENİYORSUN DESELER 2 TANE OYUNCU SEÇEMİYORUM. VELHASILI HOCA NE DERSE DESİN. KARABÜK MAÇI BANKO BERABERLİK YADA KARABÜK OLUR.

58_babacan_58 19.11.2010 09:50

[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]ARTIK NE OLURSA OLSUN BU MAÇTAN 3 PUAN İÇİN KENDİNİZİ YIRTIN VURUN KIRIN PARÇALAYIN SALDIRIN AMA NE OLURSA OLSUN 3 PUANI ALIN ARTIK ÇÜNKÜ TARAFTARDA SABIR FELAN KALMADI SABIR TAŞIMIZ ÇATLADI ARTIK....![/COLOR][/CENTER][/B]

kaptann58 19.11.2010 10:24

HOCAM SİZ GÜVENEBİLİRSİNİZ FAKAT BİZİM ŞU ANDA HİÇ BİR FUTBOLCUYA GÜVENİMİZ KALMADI ADETA BU TAKIMI DÜŞÜRMEYE UĞRAŞIYORLAR SAHADA RUH GİBİ DOLAŞIYORLAR MEHMET YILDIZ AKILLI OL BU ŞEHİR SANA HERŞEYİNİ VERDİ YA ADAM GİBİ OYNA YA S... GİT PARAYI GÖRDÜNÜZ FUTBOLU İKİNCİ PLANDA BIRAKTINIZ

omer58 19.11.2010 11:54

genel menajerimiz oray baykal mış ben bu ismi ilk defa duyuyorm kimki bu kişi ?

yiğidomustafa 19.11.2010 12:06

Rıza hocann arkasındayız. ßu macı Allahn izniyLe Kzanacaqız ;)

lokmankantar 19.11.2010 14:24

Sivasspor 3:0 Karabük bundan ötesi yok aksini bile düşünmüyoruz biz bu durumdan çıkacağız artık herşeyi gören bir yönetim var iyi günlerde Sivastan çıkmayan büyükler, medya basın bugün kimse gözükmüyor bir zahmet iyi değerlendirsinler ve bir daha bu duruma düşmesinler Elbet her gecenin ardından bir güneş doğacak ve bu güneş sonbaharın bu güzel günlerinde 4 Eylül Stadından doğacak inşallah Rıza hocaya ve Yönetime güveniyoruz futbolculara da güvenmesekte güvendirmelerini istiyoruz :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10.