![]() |
Cevap: Başımız sağolsun!
[B][I]Kaleci İzzet'e Allah'dan Rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum.
Sivasspor Camiasının başı sağolsun. [/I][/B] |
Sivas futbol tarihinin bir dönemine damgasını vuran, unutulmazlar arasına ismini altın harflerle yazdıran ender futbolcularımızdan, pekçok Sivas'lı tarafından da bilinen, sevilen sevgili İzzet abimizi uğurlamanın acısını yaşıyoruz.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. |
[B]Burak hocam, nezdinizde tüm yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyor, merhuma Allah'tan rahmet diliyorum.
Müsabakalarını az izlemedim. Kaleci İzzet olarak tanırdık. Gençlik yıllarımızın efsane kalecilerindendi. Planjonları ile adeta resim çektiren ender kalecilerdendi. Kadı Hikmetler, Çolak Selolar, Burhanlar, Necdetler, Sabriler, Kel Mustafalar, Dr. Reşitler .... daha niceleri hepsi o dönemlere damgasını vuran efsane isimlerdi... Allah rahmet etsin. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Düşündüğümüz organizasyonu sizin nezdinizde gerçekleştirerek, resimlerini son kez olsun görelim istedik ama nasip olmadı... Allah rahmet etsin...[/B] |
Mekani cennet olsun,Allah geride kalanlara sabir versin.Allah rahmet eylesin.
|
Mekanı cennet olsun,ruhu şad olsun.Allah ailesine sabırlar versin.
|
ALLAH (c.c)rahmet eylesin.Yıllar önce 2.liğden düştüğümüz sene Rizede rizenin yenerse şampiyon,biz farklı yenilirsek küme düşeceğimiz bir maçı seyrettim.tek başına doksanlardan onlarca top çıkarttı son dakikada 1 gol yedik.Altınordu sike yapmış rakibini 8-0 yenmiş şike tespit edilip biz küme düşürtmediler.Altınordu küme düştü.Müthiş bir kaleci ve insandı yıllarca adı unutulmadı ALLAH (c.c)rahmet eylesin
|
Allah Rahmet Eylesin.
|
başımız sağ olsun. Binbır zorluklar icınde klubumuze hizmet eden futbolcularımızı unutmayalım.
|
allah rahmet eylesin
|
[B][FONT="Arial Black"]allahmekanını cennet etsin iyi kaleciydi ailesine baş sağlığı dileriz [/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44. |