![]() |
Cevap: Jakub Navratil
Defansda iki cek futbolcunun olmasi ve ayni takimdan transfer edilmesi bizim icin bir avantaj.Uyum sorununu cabuk asarlar.Navratil´in takimda basarili olmasi dileklerimle.
|
[QUOTE=muratto_kellechi32;681931]Dikkat ederseniz arkadaşlar, Rıza hoca defans ve forvet hattını hep fiziki açıdan yüksek ve teknik adamları tercih ediyor.. Orta saha da ise tekniğe ve oyun sezgisine sahip tercihleri görmek mümkün..[/QUOTE]
evet kesinlikle çok doğru bi yaklaşım tıpkı eskişehir gibi diri bi takım yapmaya çalışıyor.fizikli kondisyonlu.inşallah başarırırz |
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85270[/url]
|
Sedat'a ayak uydurmaktan başka bir şey yapmıyor..Bu performansına devam ederse,boş transfer olarak kayıtlara geçecek..
|
[QUOTE=Yiğiter;698907]Sedat'a ayak uydurmaktan başka bir şey yapmıyor..Bu performansına devam ederse,boş transfer olarak kayıtlara geçecek..[/QUOTE]
Ben size daha ilk haftada Navratil'in Diallo'dan, Rada'nın Kadir'den ne artısı var diye yazdığımda , bu adamların hangi maçlarını izledin diye yazmıştın. Sonuç ortada balık baştan kokar misali. |
[QUOTE=fatih585858;698967]Ben size daha ilk haftada Navratil'in Diallo'dan, Rada'nın Kadir'den ne artısı var diye yazdığımda , bu adamların hangi maçlarını izledin diye yazmıştın. Sonuç ortada balık baştan kokar misali.[/QUOTE]
Navratil kötü oyuncu değil, sadece ağır stoper.Ağır olduğuda kötü olduğunu göstermez.Bu adam Sedatla ikili oynayamaz.Navratil in yanında Rada oynaması lazım ki uyum sağlasın.Ataklarda da ara paslar dısında fazla ileri cıkmaması lazım, yoksa uzun toplar tehlike yaratır. |
Navratil defansda güven vermiyor,onu Riza hoca getirdi sorumlusu o.Hemserimiz bizi küme düsürttürecek basit goller yiyoruz diye.Nedenmi basit goller yiyoruz bizim defans oyuncularini kendilerine güvenleri yok.Rakip forvetler üzerlerine geldikleri zaman dizlerinin baglari cözülüyor ve devamli hata yapiyorlar.Kalecileride buna dahil edebiliriz.Onlarda heyacanlaniyorlar,bunun sonucunda hata yapiyorlar.
|
[QUOTE=fatih585858;698967]Ben size daha ilk haftada Navratil'in Diallo'dan, Rada'nın Kadir'den ne artısı var diye yazdığımda , bu adamların hangi maçlarını izledin diye yazmıştın. Sonuç ortada balık baştan kokar misali.[/QUOTE]
Ben 8 maç izlyerek yorumda bulundum sense tahminle yorumda bulundun..Önümüzdeki 8 maç belki daah iyi bir NAvratil izleriz.. |
[B]Bu adamı bi türlü beğenemedim...... [/B]
|
[QUOTE=İbrahim58070;699016]Navratil kötü oyuncu değil, sadece ağır stoper.Ağır olduğuda kötü olduğunu göstermez.Bu adam Sedatla ikili oynayamaz.Navratil in yanında Rada oynaması lazım ki uyum sağlasın.Ataklarda da ara paslar dısında fazla ileri cıkmaması lazım, yoksa uzun toplar tehlike yaratır.[/QUOTE]
dediklerine kaltiliyorum sadece agi. riza hocanin hayrettin i stoper oynatmasinin tek sebebi onun cabukluguyla navratili ikili hale getirmekti ama hayrettin istenileni yapamadi. bence asil sorun bizim takim her frikik her duran top gol oluyor sorun burda yoksa oyunu kendi sahanda kabul edersin fazla alan acmazsin o zamanda stoperlerinin agirligi hizliligi belli olmaz. bizim takima baraj nasil kurulur ögretmek lazim odun olsalar düzgün yerinde dururlar öyle dandik goler yemezler hatirlayin eskisahir macinda da ayni sekilde barajin bozulmasindan gol yemistik.haaa su kornerden yenen gole diyecek bisey bulamiyorum öyle golu yiyen takimin veya oyuncularin kendi futbolculuklarindan süphe etmesi gerektigini düsünüyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:01. |