![]() |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
oh ohh gelsin valla süper transferler yaptık eğer yine şanslıklarla yenilgiler alırsak çok üzülürüm yok şans da yanımızda olursa bu ligi sallarız:D
|
Arkadaşlar kulübümüzün boşuna büyük paralar harcamasından koruduğum için biraz titizim. Nede olsa yaptıkları hiçbir transfer işimize yaramadı. Tabii ki ön yargılı olmamak lazım, zamanı geldiğinde nasıl futbolcu olduklarını göreceğiz.
|
[QUOTE=SS'li;681930]Arkadaşlar kulübümüzün boşuna büyük paralar harcamasından koruduğum için biraz titizim. Nede olsa yaptıkları hiçbir transfer işimize yaramadı. Tabii ki ön yargılı olmamak lazım, zamanı geldiğinde nasıl futbolcu olduklarını göreceğiz.[/QUOTE]
kardeşim bizim rıza hocaya güvenimiz sonsuz hepside güzel futbolcu göreceğiz inş eski sivasspor geri gelecek |
[QUOTE=muratto_kellechi32;681917]şöyle bir on bir yapalım bakalım.. durum nerelere gelmiş
Ramoviç Abdurrahman - Navratil-Sedat-Ziya Grosicki-Rada-Kadir-Mendonça Mehmet Yıldız- Yabancı Forvet[/QUOTE] Mendonca hemen ilk 11de oynatılmaz ya Mehmet,ya Erman yada Cihan oynar. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;681925]Acaba defansta Sedat-Navratil mi,Ivanovs-Navratil mi,yoksa Rada-Navratil mi oynayacak çok merak ediyorum.[/QUOTE]
sedat mutlaka bu seçenekler içind eolacaktır. Yoksa yabancı sınırlamasına takılırız.. Mazallah... |
Kaleciler
12-Ramovic 1-Korcan 74-Alişan Savunma 61-Abdurrahman 67-Uğur 6-Sedat 21-Navratil 4-Ivanovs 5-Murat 58-Hayrettin 3-Ziya Orta saha 2-Rada(Defans) 8-Kadir 7-Mehmet 18-Cihan 20-Grosicki 11-Erman 86-Keita 10-Sandro Yeni Transfer Forvet 29-Ricardo 38-Kamanan 9-Mehmet Yeni Transfer Bu takıma Sezerle Eneramoyu alsak tamam. |
ben bu transferlerin hiç birini beğenmedim.. adını daha önce hiç duymadığımız futbolcular.. umarım ben yanılırım..
|
Bence Rada'yı ön libeo olarak aldılar yoksa Ivanovsû gönderirlerdi.
|
Cevap: Sivasspor`dan üçü bir arada
Hayirli ugurlu olur insallah
umarim büyük katkilari olur bizim icin |
Cevap: Sivasspor`dan üçü bir arada
En çok Tomas Rada ve Kamil Grosicki transferlerini beğendim inşallah transfer ettiğimiz tüm futbolcularımız başarılı olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55. |