SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31143)

Salim58 27.01.2011 13:55

Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı

[B]Mehmete uyarı yapılması güzelde Mehmet yine bildiğini yapar,Bütün topları bana atın diyor sonrada topu kaptırıp peşinden koşuyor haliyle yorulup oyundan da düşüyor.[/B]

cılgınsivas58 27.01.2011 13:55

çok doğru bir karar

ayna26 27.01.2011 14:30

Mehmet Yıldız son 2 sezondur vasatın altında kaldı, kurtarıcı olarak görüldü, geçmişteki başarıları dikkate alınarak, ancak şu an takımın ataklarının kesilmesine istemeden de olsa sebeb oluyor, bencil davranıyor, her topu ilerde kendisine atılmasını istiyor, topu kaybedince de geri dönmekte zorlanıyor zamanla da oyundan düşüyor, top atılmadığında da takım arkadaşlarına tepki gösteriyor.bence takım kaptanına yakışanı yapmalı, profosyonelce davranmalı.yönetim uyarmış ama ya sonrası ne olacak işte o muamma...bence yedek külübesine çekilmeli, takım kaptanlığına daha aktif olan, sorumluluk bilincine sahip birine verilmeli.

halilxx58 27.01.2011 14:52

bence mehmet yildiz bu uyariyi hak etti, sakatligindan sonra formunu yakalayamadi, ama tabii onun icinde cok zor bi durumdu, herkes mehmet dönsün bu takim kurtulur diyordu ve onun üstünde müthis bir baski vardi ama ne yazikki hala kendine gelemedi....
Önümüzdeki 3-4 mac dinlendirilirse kendine gelir diye düsünüyorum.....

bozkurt187 27.01.2011 15:35

Mehmet Yildiz bence Galatasaray ya karsi cok iyi oynadi ben uyariya hic begen medim. Ama Mehmet Yildiz sa suc atamasiniz o orda serveti biraktiya arkada bes tane oyuncu var di niye servet ti dudmadilar. Cevap Bekliyorum:
Ama O Mac Ta Eniyi oyniyan mahmet yildiz deyildi en iyi oyniyan bence kamil Grosickiy di cok iyi transfer biz saten galatasaray dan iyi oynamistik 3 Topmuz Diekten Döndü.

ccey 27.01.2011 15:48

mehmete bu kadar yüklenmek haksızlık fb maçında oynamadı gördük ileride yop tutamadık, bence uyarılaması normal bu kadar

kiNgSiZe58 27.01.2011 16:17

Mehmetin bölgesinde Kadir oynamali. Kadirin bölgesinde Cihan. ve forvet olarak Pedriel+Eneramo oynatilmali. ataklarimizda kat kat büyüme olucaktir.

pover58 27.01.2011 16:43

yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...

calipso 27.01.2011 17:06

bu kadar bencil bir oyuncu hala ilk 11 de oynuyor ya pes doğrusu

58DraG KinG58 27.01.2011 17:09

[QUOTE=yigidoyuzz;687257][B]mehmet yıldızı savunma önunde oynatacaksın hocam başka hiç bir yerde oynatma savunma oyuncusu gibi gelen bütün topları öldürüyorrr eziyorr mahvediyor mehmet yıldız bu zamana kadar yaptıgı başarılardan dolayı teşekkur edip biran önce takımdan gönderilmeli ihtiyarladı artık koşamıyor vuramıyor çalım atamıyor bir adama sırtını yaslayıp yere devrilmeyi bekliyor MEHMET YILDIZ İSTİFA ET [/B][/QUOTE]

Peki kardeş mehmet yıldız gitti diyelim,takımı kim toparlayacak bak galatasaray maçında eneramo girdi mehmet çıktı sivas iyi oynayabildimi :mad: size bir şey diyeyim:

[FONT="Comic Sans MS"][B]BU TAKIM MEHMET YILDIZSIZ BİR YERE ULAŞAMAZ!!![/B][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18.