SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ın büyüklüğü stada yansımadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31681)

***sivasspor*** 14.04.2011 08:18

Cevap: Sivas'ın büyüklüğü stada yansımadı

Sırf maça gelmek de önemli deil adamlar geliyo oturup maçı izliyolar 30-40 kişi kendini yırtıyo.

***sivasspor*** 14.04.2011 08:23

Sırf maça gelmek de önemli deil 20 bin kişi gelmiş 30-40 kişi kendini yırtıyo diğerleri sessiz sedasız maçı izliyo . Gerçek taraftarlık bu olmasa gerek

karamik 14.04.2011 13:56

Allahına kurban Mecnun Başkan sen bu memleketin en delikanlı en mert en hakiki adamısın birgün tanısmayı çok istiyorum ama ulaşılmazsın benim için

eroltas58 14.04.2011 14:10

Bizlerde galiba biraz abartik,biz hem buyuk takimiz diyoruz hemde 40,50 bin kisi bulamiyoruz ,bir milyona yakin sivasli var istanbulda ama malesef gorduk stadi,gelenlere lafim yok,demeki bizler milliyetci degilmisik,helal olsun trabzon taraftarina.

AYK[/QUOTE]

hiko58 14.04.2011 15:40

[QUOTE=kaptann58;707794]BAŞKANIM SİVAS ÇIKTI ÇIKALI BEN KOMBİNE ALIYORUM MALESEF HEP ZARAR EDEN BİZ OLUYORUZ BİZDEN SONRA 100 MİLYONA KOMBİNE ALANLAR OLDU ÇOK VAHİM BİR DURUM YA KOMBİNE FİYATLARINI BİRAZ AŞAĞI ÇEKİN HER KES ALSIN YAda böyle şeyler insanın çok ağrına gidiyor ben 300 verip alıyorum burada cezayı ben çekiyorum 100 veren kendini uyanık sanıyor bu konuda sizden duyarlılık bekliyoruz ....[/QUOTE]

buna yürekten katılıyorum. kombine fiyatları düşerse herkes çoluğuyla çocuğuyla maçlara gelir.sonradan fiyat indirimi oldumu önceden alanlara karşı çok ayıp oluyor

adalı harun 14.04.2011 16:43

ben sakaryadan gittim havada iyiydi maç satine kadar hata ilk yarı bir yarım saat bozdu ondan sonra yine iyiydi fakat biz sivaslılar olarak tutkun degiliz
övünüyoruz istanbulun dörte biri sivaslı diyehani nerde 15 bin seyirciyi bulana kadar canımız çıktı çok yazık bize geçen fırsat başka takıma geçse o stat dolardı bırakın olimpiyatı
fener gs bjk maçlarında bize ayrılan yerleri doldurmuyoruz ondan sonra klavye başında en az 30 binlik stat bize eski stat bile çok
aslında maçlarıdış sahada oynamak lazım gelir yeniçeri oturur bagırı oda yeter gelen taraftarlar ne yapıyor çekirdek yemekten başka
mecnun başkan haklı zor sartlarda bu takımı kurdu gidipte seyretmiyoruz
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur

Army 14.04.2011 17:54

[QUOTE=hiko58;708088]buna yürekten katılıyorum. kombine fiyatları düşerse herkes çoluğuyla çocuğuyla maçlara gelir.sonradan fiyat indirimi oldumu önceden alanlara karşı çok ayıp oluyor[/QUOTE]

[B][I]Sonradan falan indirim yapılmadı. Sezon başında başkanımızla bu hususta anlaştık grubumuz üyelerine indirim yapıldı. Kaptan58 ve Hiko58 isimli abilerim veya arkadaşlarım(yaşınız kaç bilmiyorum) Hariçten gazel okumayalım. Eğer diyorsanız bizde yaparız sizin yaptığınızı kendi sahamızda, deplasmanda gırtlak patlatırız sizle beraber. Gelin sizede aldığımız fiyattan verelim.. [/I][/B]

carizma0658 14.04.2011 17:58

bir gün her kes gibi sivaslı olup sivasa destek vermeyenler de BÜYÜK SİSVASA destek vereceklerdir EFSANELER ASLA ÖLMEZ SİVAS BİR EFSANEDİR..

B.DUMANLI 14.04.2011 18:50

Belki Sivas´ín büyüklügü,stada yansimadi ama Sivas´lida kac parca olacagini sasirdi.Iki yildan beri senin sayende bu takim düsmeye oynuyor Mecnun baskan,sayet kiredi yolu ile borclanilmayip bu ara transferler yapilmamis olsaydi ,Sivasspor coktan küme düsmesi kesinlesirdi ,sende mazide hos bir seda olurdun.Sivas´in is imkanlari az,gurbete cikan Sivas´lilarda keyfinden memleketlerini terketmemisler.Yasam güc ve zor .Herseyi Sivasspor´a endekslememek gerekiyor.Artik seyirci güclü bir Sivasspor görmek istiyor.Gönül isterdiki o maca gelen seyirci sayisindan memnun oldugunuzu beyan etseydiniz dahada takdir edilirdiniz gibime geliyor.Siz ne yaptiniza,seyirci sayisini kücümsediniz.

kartalyiğido 15.04.2011 00:47

O stada çok iyi bir organizasyon olmadıktan sonra beklenen (58000) taraftarın gelmesi bana göre çok zor, hayal kuruyoruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48.