SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31780)

münihli_58 01.05.2011 15:30

Cevap: Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yorumla

Bol Gollü ve 3 Ihtimalli Mac. Zevkli olur Mac Saatinden belli.:D

Salim58 01.05.2011 16:49

Bu maçı alırız...

gürünlüyiğido58 01.05.2011 18:19

maç ya berabere ya da biz alırız ama çok boşladık telafi etmeli futbolcular

A.Turan Korkmaz 01.05.2011 18:23

[QUOTE=adalı harun;710894]bu maçı alırız bu sezon federasyon bizi dogradı inşallah başkan federasyona baSKI YAPARIZyoksa [U]bize fena kafayı takmış hakemler [/U]yada sivasta bir hakem dövmek lazım o zaman anlarlar sivasın ne oldğnu
sivasınn sivaslıdan başka dostu yoktur[/QUOTE]

Bu sezon Sivassporumuzun oynadığı tüm maçların hakemlerini inceledim. Anladığım kadarıyla MHK bir sonraki hafta (ya da derbi maç varsa iki hafta sonra) 4 büyütülmüşlerin maçlarına atamayı düşündüğü hakemleri denemek için başta Sivassporumuz olmak üzere alt sıra takımlarının maçlarına veriyor. Orta ve üzeri puan alırlarsa üst düzey maça veriyor, iyi alamazlarsa sıradan maça veriyor.
Mesela;
İlk hafta: SS-GS: 2-1 (M.K. Abitoğlu) Sonraki maçı: BJK- A.Gücü
11. hafta: SS-İBB: =0-4 (M.K. Abitoğlu) Sonraki maçı: FB- Bucaspor
............................................................
27.hafta: SS-BJK: 1-0 (B.Gezer) Sonraki maçı: GS-TS
...
O kadar çok örnek var ki böyle sadece üçünü verdim. Peki bu ne ifade ediyor? Ne anlama geliyor?
Şöyle:
1) Hakemler de niçin Sivassporumuzun maçına verildiklerini ve başarılı addedilirlerse haftaya daha zorlu maça verilebieceklerini iyi biliyorlar. Bunun için ne yapıyorlar:
- Seyirciden, atmosferden etkilenmediklerini göstermek için bariz ve abartılı biçimde misafir takımı koruyorlar.
- Ortada maç yönettiklerini göstermek istedikleri için de bu tür maçlar genelde [U]berabere[/U] bitiyor.
Kısa geçiyorum.
Peki bu duruma çare ne?
Bu sezon çare yok,geçti artık. Gelecek sezon alt sıralarda olmamalıyız. Bu duruma düşmemek , maçlarımızın doğru dürüst yönetilmesini beklemek için en azından orta sıralarda olmalıyız.
YANİ HAKEMLERİN BİZE TAKTIĞI FALAN YOK, ORTADA DÖNEN BÜYÜK OYUNDA EZİLMEMEK İÇİN ALT SIRALARDA OLMAMAK GEREKİYOR. MESELE BU!

calipso 01.05.2011 19:13

biz kendi göbeğimizi yine kendimiz kesemeyiz diyorum ben.

58DraG KinG58 01.05.2011 21:24

[B][COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ:2[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]ANKARAGÜCÜ:1[/COLOR][/B]

threestar58 01.05.2011 21:27

gaziantepspor,a guvenilmez yine yapti yapacagini

zgR 01.05.2011 22:34

bucanin dusmesi icin 1 puan almamiz yetiyor.bu yuzden futbolcular 1 puana razi olur yani beraberlik kokan bi mac.ancak benim tahminim 2-1 aliriz.

efendigardaş 01.05.2011 22:39

Biz berabere kalırız buca yenilir .Yine zar zor ligde kalacağız seneye ALLAH yardımcımız olsun****

DoomsDay58 01.05.2011 22:42

Daha Ankaragücüne bizi yenmek nasip olmadı inşAllah bu maçtada yenemeyecekler 3-2 kazanırız gibi geliyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18.