![]() |
Cevap: Grosicki kızakta (mı)?
Her futbolcu da zaman zaman düşüşler olur. Düşünün adam ilk defa yeni bir yere geliyor. Havaya alışması, kültüre alışması, özlem gibi herşey etkili olabilir.
En önemlisi de fizyolojik açıdan Grosicki zayıf. İlk maçlardan beri bu görülüyor. Türkiye liginde de fizik mücadele çok önemli olunca belli bir noktadan sonra yoruluyor. Hocamız da biliyor. Kendisi de söylemiş. Burada karlı zeminde oynadığımız Antalya maçında ayakta durmakta zorlanıyordu. Havalar falan değişti. Şimdi bahar havası geldi. Yani kısaca gelecek yıl kendisinden daha umutluyum. Yaz kampında iyi bir antreman ve yükleme yapılacağına inanıyorum. |
[B]Birisi göndermiş birisi kovmuş.Arkadaş bir sakin olun..Bizde biliyoruz Teknik heyette biliyor Grosickinin kaliteli bir futbolcu olduğunu zaten öyle olmasaydı getirmezlerdi bu adamı..Son 4-5 maçtır Grosicki ne yaptı?Hiçbirşey adeta 10 kişi oynadık maçları..Bencede kesilmeli ve yerin garanti değil mesajı verilmeli..[/B]
|
kimse dikkat etmiyormu takımda huzursuz kamil ona pas filan atmıyorlar.hoca bu sorunu derhal çözmeli.kaç defa yazdım bi daha yazıyorum takımdan mehmet sedat apo ve hayrettin gitmedikçe bu takımda huzurda olmaz başarıda olmaz.umarım bunlardan kurtuluruzda hep beraber huzura kavuşuruz.erman ve sedat ı unuttum onlarda gitmeli.
|
[B]hatta ceza olsun diye yedek oturttuğunuda belli etmesi lazım...ikinci yarı da oyuna alınca yine koşmazsa , bunun tek bi sonucu var adam bitirmiş kafasında sivası....[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35. |