![]() |
Cevap: Grosicki'den inciler...
Bence Grosicky o saydigi yildizlarin hepsinden daha da kaliteli bir Futbolcu haline gelebilir bence.
Neden olmasin?:D |
Grosicki daha iyi olacak goreceksiniz
|
[B]GROSİCKİ SENDE ONLARIN ARASINA GİRİCEKSİN İNŞ[/B]
|
[QUOTE=50sekiz;723867]dün ben reportajin orijinalini okudum.
orada baska seylerde söylüyor.. galatasaray`in kendisini takip ettigini ama transfer icin henüz erken oldugunu, maclardan sonra sivas`ta bira icmek icin bir yer bile olmadigini, vakit oldugu zaman ailesi ile istanbul'a alisveris icin gittigini vs. Sivasta zıkkımlanacak yer yok diyenlere sadece ve sadece Çüüüşşş derim! Ohaaaa! derim,insaf derim! dahası yalancı derim... |
[QUOTE=favori58;724108][QUOTE=50sekiz;723867]dün ben reportajin orijinalini okudum.
orada baska seylerde söylüyor.. galatasaray`in kendisini takip ettigini ama transfer icin henüz erken oldugunu, maclardan sonra sivas`ta bira icmek icin bir yer bile olmadigini, vakit oldugu zaman ailesi ile istanbul'a alisveris icin gittigini vs. Sivasta zıkkımlanacak yer yok diyenlere sadece ve sadece Çüüüşşş derim! Ohaaaa! derim,insaf derim! dahası yalancı derim...[/QUOTE] grosicki bir sivasta gezdirin bir surru tekkel bayisi var:D:D:D:)))))))) |
helal olsun çok kaliteli bir oyuncu inşallah seneye bize çok faydası olacak
|
Grosicki diyor ki.....
Başarılı futbolcumuz Grosickinin bugün Fanatik gazetesinde çıkan röportajı şöyle.....interia pl isimli siyeye yaptığı açıklama da,Türkiye de futbol adına herşey mükemmel.Ligdeki en iyi 7 takımdan biri SİVASSPOR dedi.Türkiye ile ilgili sorulara net cevap veren Grosicki şunları söyledi :Burada çok holigan var.
Bazen gezmek ve aileme hediye almak için İstanbul a gidiyorum.Çünkü SİVAS çok sıkıcı bir şehir.Arkadaşlarımla oturup bira içebileceğim bir bar bile yok.Ligde üst düzey oyuncular forma giyiyor dedi. Röportajı biraz kısalttım.Bizimle ilgili olan bölümler bunlar. |
Bu röportajın sonu hiç iyi omamış sitem var SİVAS'a grn 1-2 yıl sonra gitmek isteyecek Grosicki bari iyi bir paraya satsak.....
|
Grosickiyi mi yollayalım,yoksa bar mı açalım.Yoksa Kardeşim burası SİVAS burada laila-reina yok burada Lailaheillallah var mı diyelim:D
|
grosicki hemen bir tekel bayisine goturun gidin guzel bir parka veya bir gol kenarina bira icsin kafasi rahatlar kaybetmeyelim simdi bu oyuncuyu :D
buda sivastan kacmasin :mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:08. |