![]() |
Cevap: “Golcü için acele etmiyoruz”
taraftara danışmak isterlerse jozy altidore veya holosko sivasa çok faydalı olur
|
Neyse bekliyrz ince eleyip sık dokuyup Ersen Martin'i falan almayında....:D:D:D:D
|
forvete bnce 3 oyuncu alnmalı teki çok genç olsn yetişsin teki yaşlı ve tecrübeli olsn diğeri tecrübeli 26-27 yasnda olsn 2 yabancı bi yerli ol. üz.
|
[QUOTE=ozer10;724788]forvete bnce 3 oyuncu alnmalı teki çok genç olsn yetişsin teki yaşlı ve tecrübeli olsn diğeri tecrübeli 26-27 yasnda olsn 2 yabancı bi yerli ol. üz.[/QUOTE]
kardesim anlamadim :confused: |
[QUOTE=yigido_halil_58;724800]kardesim anlamadim :confused:[/QUOTE]
temel olarak fazla gençleşmeye gitmemek gerekio diorm gençleşmee önm verilecekse forvete özellkle fazlaca transfer aplsn şuan bi tek forvetmz var eneramo yanılmıyorsam |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]hocam mehmet batdaLdan daha iyisini mi buLacaksınız ne arıyorsunuz biLmiyorum messi mi ronaLdo mu gözünüzün önündeki goL kraLını görmüyorsunuz adam çok yetenekLi enaramo iLe mükemmeL bi ikiLi oLurLar bonservisi iLe aLamazsak biLe kiraLayaLım [/COLOR][/FONT][/B]
|
arkadaslar gs forlani almis stancuyu gonderecekler buyuk olasilikla pedrieli gonderirsek
onu almak hic imkanziz degil stancu kaliteli bir forvet cincon'un malligindan oynayamadi |
[B]Yönetim tüm şartları zorlayıp Şahin Aygüneş'i almalı..Ondan iyisi şamda kayısı...[/B]
|
hasan nerde oynadıki ben adını hiç duymadım ya..bence faydalı olmaz...al necatiyi yerliolacaksa gökhan da iyi...makukulayım es es kapmadı mı onlardan önce kapsak süper olur valla...halil de süper olur eses anlaştı biliyordum ama kesin değilmiş sanırım...
|
Hasan Kabze
Abdülkadir Haili İbrahim Çolak Şahin Aygüneş Mehmet Batdal Adem Sarı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |