SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKEME YENILDIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3229)

ofgurleyuk78 06.11.2005 17:13

Arkadaslar söylemeyi unuttum. Siz oradaki Staddaki Yigidolar. Helal olsun size muhtesemdiniz. Tebrik ederim.

sivasli_dahi 06.11.2005 17:13

Hakem iyi yönetti

:confused: Hakeme laf yok. İsmet Arzuman dört dörtlük bi maç yönetti.:confused: Fakat bi şeyin farkında değildi : yönettiği maçı [B][COLOR="Red"][U]Handbol[/U][/COLOR][/B] sanıyodu... Eğer bi handbol maçı olsaydı gerçekten onun üstüne hakem yok derdim.... Öyle ki gözünün önünde Aurello Ceza sahası içinde elle oynadığı halde oyunu devam ettirdi...

sivasli_dahi 06.11.2005 17:26

[QUOTE=TeSTeRe]Gol attikta hakem vermedimi...?
Arkadaslar yapmayin lutfen, icimizde 2,3 tane gs li var onlarin lafina uyupta fenerbahce ile dusman olmayalim...Sanssizdik ve yenildik futbol bu herzaman iyi oynayan kazanmiyor, onumuzdeki maclara bakalim ligi ilk 3 e girerek bitirelim...[/QUOTE]

Diosun ki "gol attıkta hakem mi vermedi?". Sence 89. dakikada penaltının verilemesi golün vermemesiyle aynı şey değil mi? ayrıca Kimse senin tuttuğun Takıma(Fenerbahçe) karşı düşman olmuyo. Ama bazı şeyleri görmeyecek kadar kör olamazsın. maçın başında sonuna kaç fenerli bu oyunu ayağıyla oynadı????:confused: :confused: :confused:

mustafasungur 06.11.2005 17:31

ben fenerbahceliyim ama sivasliyimda.
sivas yenseydi uzulmezdim.
fener ligde goturur ama hakeme saldiriyorsunuz hemen.
1. hentbol demeyin artik.bir anelka yapti diye hentbol dimeye basliyorsunuz.
ppenalty degildi aurelionun omuzuna carpti.
tekrarini izleyin halen el diyorsaniz gozluk alin.
fenerbahce iyi ve daha akilli oynadi ve maci aldi.
sivasspor mucale etti mucale etmekten baska sanslari yok fenerbahceye karsi.
fenerbahceye iyi futbol oynayamaz ama mucale ederek birsey yapabilirler hatta maci alabilirlerde ama olmadi.
ben bir yandan uzuldum bir yandan sevindim.
insallah sivasspor basarili olur ve fenerin arkasindan ikinci bitirir.

haa ve birseyd aha.
bu haberi okudum.:
Kayseri üzerinden uçakla İstanbul'a dönecek olan Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse 10-15 kişilik bir grup tarafından taşlı saldırı yapıldı. Otobüsün camlarının kırıldığı öğrenilirken, güvenliğin sağlanmasının ardından sarı lacivertli kafile yoluna devam etti.

bunu yapanlara yaziklar olsun.
yaziklar olsun hemi.
sizde kufur ederdiniz sizin otobusune tas atsaydik ama bu normal degil.
bu grup kisi dayaga hakediyor.!cezayi da.!!!!!!!!

M.SUNGUR FENERBAHCELI/SIVASSPORLU

Blackkite 06.11.2005 17:32

arkadaşlar hakeme çamur atmaya gerek yok. gayet güzel oynadığımız doğru ama savunmada hatalıydık. üzgünüz... :( ama takım ne kadar iyi futbol oynadığını herkese gösterdi bugün...

sierra58 06.11.2005 17:34

helal olsun sivasıma ilk gölü atıp seyirciyi sevindirdi ya ya o beraberlik golü neydi fenerin o anki sıkıntısını gösterdi ya gerisi boş bence mac sonucu degil kalitesi önemliydi
YÜRÜ BE KOÇUM YOLUN AÇIK OLSUN

ofgurleyuk78 06.11.2005 17:42

Sayin: M.Sungur Fenerbahçeli/ sivassporlu arkadasim. Kadiköyde oturan ve Fanatik Fenerli olan arkadaslarim. Telefonla arayarak sivassporu çok sevdiklerini gönüllerinin Sivassporun kazanmasindan yana oldugunu, sivasta kaybedecekleri puan veya puanlari baska takimlardan telafi edebileceklerini söylerken senin sivasli olarak söylediklerini yadirgadim. Saygilarimla.

FURKAN_GULER 06.11.2005 17:42

sivasspor

sivas spor bugün bizi çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı çok üzüldük maça iyi başladık ama olsun fener bahçede çok zorlandı??? inşallah bi dahaki fener maçını yeneceğiz hepimize büyük geçmiş olsun..!

fkaraca58 06.11.2005 17:43

fenerbahcenin hakkını yememek lazım cok güzel voleybol oynuyorlar. hakem ise macı tam bir voleybol macı havasında seyretti fener bahcenin o son dakikadaki ceza sahasında yaptıgı smaç maçın havasını degiştirdi.bence fenerbahce futboldan cekilsin voleybol takımı kursun. hakemde voleybol hakemi olsun. sivasspora helal olsun fenerbahce gibi bir rakibin karsısında boyle güzel bir oyun oynaması sivasın ne kadar müthiş bir takım oldugunun göstergesidir. fenerbahceye bu kadar korku yeter. macın adamı bence kalla idi. insallah iki hafta sonra besiktas karsısındada bir oyun sergileriz ve bu maçı alırız. ama mehmet yıldız'ın bu oyunu ile bunu basaracagımıza inanmıyorum ben.

gercek58li 06.11.2005 17:48

Bravo.........hakem!

[QUOTE=sivasli_dahi]:confused: Hakeme laf yok. İsmet Arzuman dört dörtlük bi maç yönetti.:confused: Fakat bi şeyin farkında değildi : yönettiği maçı [B][COLOR="Red"][U]Handbol[/U][/COLOR][/B] sanıyodu... Eğer bi handbol maçı olsaydı gerçekten onun üstüne hakem yok derdim.... Öyle ki gözünün önünde Aurello Ceza sahası içinde elle oynadığı halde oyunu devam ettirdi...[/QUOTE]

Helal olsun,hakemi iyi analiz etmissin...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50.