SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ünsal'dan genel kurul önerisi.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32348)

berduh 07.07.2011 16:53

Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730623]Tekrar okumanı öneririm ve senin dediğin açıklama bugunki açıklaması
ilk açıklamadan bahsediliyor[/QUOTE]

[B][COLOR="blue"]ben ne demek istediğini çok iyi anladım. ama sen anlamamışsın belli. bir takımın hocası takımıyla sözleşmesini fesh eden futbolcuyu mu korumalı yoksa takımıyla sözleşmesi olan bir futbolcuyu mu? ben bunu sordum ve başkana sahip çıkmamı dediği içinde bugün ki yazıdan örnek verdim.

bu arada sen galiba ünsal ın avukatısın. ve rıza hocaya da karşı olanların başını çekenlerdensin. ben bu habere yaptığın yorumlardan onu çıkarttım. ünsala cevap veren herkese cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun. [/COLOR][/B]

tavatir 07.07.2011 16:55

[QUOTE=giants;730626]senin ne dedini artik burada bilmeyen kalmadi sen birtek SivasSpor sucludur Mecnun otyakmaz suludur baska sulu yok diyorsun ben sana nediyim. sana daha önce detaylariyla yazdim ginemi yazayim.[/QUOTE]

Yav kardeşim okumuyon mu yoksa anlamıyon mu ? Allah aşkına mesajımı bir kez daha oku kime suçlu demişim ben. Eğer okuyup da anlamıyorsan gerçekten çok üzücü bir durum. Ama okuduğunu sanmıyorum.

KaNgAlLıYiGiDoO 07.07.2011 16:57

[QUOTE=berduh;730629][B][COLOR="blue"]ben ne demek istediğini çok iyi anladım. ama sen anlamamışsın belli. bir takımın hocası takımıyla sözleşmesini fesh eden futbolcuyu mu korumalı yoksa takımıyla sözleşmesi olan bir futbolcuyu mu? ben bunu sordum ve başkana sahip çıkmamı dediği içinde bugün ki yazıdan örnek verdim.

bu arada sen galiba ünsal ın avukatısın. ve rıza hocaya da karşı olanların başını çekenlerdensin. ben bu habere yaptığın yorumlardan onu çıkarttım. ünsala cevap veren herkese cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun. [/COLOR][/B][/QUOTE]

Size laf yetiştirmek zor ben bunu yapamam ancak hatırlatayım KORCAN'ın da sözleşmesi fesh edildi bunada bir cvp yaz. Suçsuzsa yönetim arkasında dursaydı denmezmi buna neden fesh ettiler

dogan5880 07.07.2011 17:04

KORCANIN SOZLEŞMESI FES EDILDI

berduh 07.07.2011 17:06

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730631]Size laf yetiştirmek zor ben bunu yapamam ancak hatırlatayım KORCAN'ın da sözleşmesi fesh edildi bunada bir cvp yaz. Suçsuzsa yönetim arkasında dursaydı denmezmi buna neden fesh ettiler[/QUOTE]

[B][COLOR="reg"]sende galiba okuma özürü var. ilk cevap yazdığın mesajıma bakarsan o anda sözleşmesi devam eden oyuncusu diye zaten yazmışım. önce mesajı tam olarak oku ondan sonra cevapla.

Korcan'a gelince :mahkemenin başlamasın en az 6-7 ay sürer. ve korcanla 1 yıllık sözleşmen kaldı. diyelim ki korcan ilk mahkemede çıktı. 6-7 ay antreman yapmamış, futbol oynamamış bir futbolcu ne kadar sürede kendini toparlar sence. sözleşmesi bitince kadar bile toparlayamaz. sence şimdi bu futbolcunun sözleşmesi fesh edilir mi edilmez mi? sana 1 yıl boyunca hiç bir faydası olmayacak ve 1 yıllık sözleşmesi kalan bir futbolcuya boş yere para ödemek istiyorsan sözleşmeyi devam ettirirsin yoksa fesh ederek maddi yükten kurtarırsın.[/COLOR][/B]

dogan5880 07.07.2011 17:07

BULENT UYGUN MEHMET YILDIZ UMIT KARAN NIN SOSLEŞMESI FES EDILDI MEHMET YILDIZ YENIDEN GELSIN SIVASA BENCE

tavatir 07.07.2011 17:10

[QUOTE=dogan5880;730634]BULENT UYGUN MEHMET YILDIZ UMIT KARAN NIN SOSLEŞMESI FES EDILDI MEHMET YILDIZ YENIDEN GELSIN SIVASA BENCE[/QUOTE]

Şu durumlarımız belli olsun da bence bu öneri düşünülebilecek bir öneridir.

dogan5880 07.07.2011 17:12

EGER SIVAS INSALLAH DUŞURMEZLERSE MEHMET TE SIVASA GELIRSE PATLAMA YAPAR YEMIN EDERIM YENIDEN DOGAR O HIRSLA

KaNgAlLıYiGiDoO 07.07.2011 17:16

[QUOTE=berduh;730633][B][COLOR="reg"]sende galiba okuma özürü var. ilk cevap yazdığın mesajıma bakarsan o anda sözleşmesi devam eden oyuncusu diye zaten yazmışım. önce mesajı tam olarak oku ondan sonra cevapla.

Korcan'a gelince :mahkemenin başlamasın en az 6-7 ay sürer. ve korcanla 1 yıllık sözleşmen kaldı. diyelim ki korcan ilk mahkemede çıktı. 6-7 ay antreman yapmamış, futbol oynamamış bir futbolcu ne kadar sürede kendini toparlar sence. sözleşmesi bitince kadar bile toparlayamaz. sence şimdi bu futbolcunun sözleşmesi fesh edilir mi edilmez mi? sana 1 yıl boyunca hiç bir faydası olmayacak ve 1 yıllık sözleşmesi kalan bir futbolcuya boş yere para ödemek istiyorsan sözleşmeyi devam ettirirsin yoksa fesh ederek maddi yükten kurtarırsın.[/COLOR][/B][/QUOTE]

Aynen buyurduğun gibi okuma özürlüyüm...
Size ve fikirlerinize saygım var...
Sizinde her şeye bir kılıfınız var...
Uzatmayalım daha....

emrayk58 07.07.2011 17:16

1-mehmet yıldız gitti bir daha gelmez 2-rıca hoca mehmeti de kollamalıydı sonuçta gideli daha 1 hafta olmadı efsane kaptan 3-fikret ünsal haklı konuşmuş mahkeme sonucu uzun sürebilir yönetim kurulu toplanmalı 4-vee sonuncusu fikret ünsal haklısın ama yol gsteriyosun ama neden o zaman yönetimde yer almadın şimdi açıklama yapıyosun ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32.