![]() |
Cevap: Sivasspor 1-2 MP Antalyaspor hazırlık macı
kabettik 2-1 ama bir sey olmaz bu durumda anlarim :rolleyes: hem yedek agirlikli ciktik daha onumuzde zaman var
|
[B][COLOR="Red"]ula hayro ilk maçtan yaktın bizi :D[/COLOR][/B]
|
Hayrettine talip cikmadimi bu sene?
|
[QUOTE=SaYa;731301]Hayrettine talip cikmadimi bu sene?[/QUOTE]
...hayrettın iyi bir yedek olsun ... |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]kendi kaLemize goL attı diye demiyorm ziya hayrettine 10 basar hem genç hem yetenekLi hmde hızLı hayrettinden bu rıza hocanın hayrettin ısrarını anLamıyorum bi eskiLerden o kaLdı zorda kaLmazssan oynatma yedek bekLesin hoca kiminLe inatLışıyor biLmiyorum.d[/COLOR][/FONT][/B]
|
Hayrettin kalitesini yine belli etmiş:mad:
|
Yedek ağırlıklı çıkmışız olur okadar antalya tam kadro başlamış
|
maçı seyretmeden, idam sehpasını hazırlamış arkadaşlar, daha ilk maçtan yüklenmeyin Hayrettin'e, o iyi bir Sivas'lı ve Sivassporlu unutmayın
|
Antalyaspor gördüğüm kadarı ile tam kadro oynamış.. Ama bizde 3-4 oyuncu gözüme çarpıyor diğerleri yedek...
Ayrıca yine hayrettin yüzümüzü güldürmüş :D şaka bir tarafa bu takım eğer küme düşürülmesin çok canlar yakacak. İnşallah güzel günler bizimle olur... |
[QUOTE=tugrulist;731305][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]kendi kaLemize goL attı diye demiyorm ziya hayrettine 10 basar hem genç hem yetenekLi hmde hızLı hayrettinden bu rıza hocanın hayrettin ısrarını anLamıyorum bi eskiLerden o kaLdı zorda kaLmazssan oynatma yedek bekLesin hoca kiminLe inatLışıyor biLmiyorum.d[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Aynen katiliyorum, yeter artik bu hayrettin israri, hazirlik macinda kendi kalemize gol atti diye degil, butun sezon boyunca bol bol yaptigi pozisyon hatalariyla (Ugur kavuk ile birlikte muthis ikili!!!) en az 20 puanimiz gume gitti. Bu hayrettin umut vadeden Ziya Erdalida kesiyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |