![]() |
Cevap: Atilla Sivasspor'da
Atilla; Rıza Hoca kontenjanından bir kaleci....Bize de yönetimin karşı olmasına karşın,Rıza Hocanın sayesinde geldi....Bence iyi kaleci,iyi bir yedek....ama sadece yedek....Sivasspor'a hayırlı olsun...ES-ES'de oynadığını hiç görmedim...
|
Yanlış anlaşılmak istemiyorum...Şu anda ES-ES'in 2. kalecisinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Sivas'a hayırlı olsun.....
|
Uzattım farkındayım ama özür dilerim;30 yaşına gelmiş bir kaleci,hiç bir kariyeri olmayan bir kaleci; Sivasspor'da ancak yedek kaleci olabilir....Asla as kaleci olamaz.....Rıza Hocanın sevdiği futbolculardan biridir...ve iyi bir yedek olacaktır.....Sivasspor için hayırlısı olsun......
|
Sivasspor forumuna 2008'de üye olmuşum...O zamanlar Bülent Başgan sizin başınızdaydı...Rıza Hoca ise bizim ES-ES'in başındaydı....Çok uzun yılların verdiği tecrübeme dayanarak diyorum ki;.....Rıza Hoca namuslu,dürüst bir adamdır...Bülent ise bir sahtekardır.....AMA......Futbolu bütün ahlaksızlığına karşın Bülent denilen ahlaksız,.....dürüst Rıza Hoca'dan 10 kat daha iyi biliyordur.....Çok acı ama gerçek acı gerçek bu.....Sivasspor'a başarılar......Ahlaksız olacağına dürüst olsun.....Rıza Hoca'ya sevgiler....
|
sağol sağolda gardaşşşş dalga geçer gibi yorum atmasan iyi olur es es değilya kim olursa olsun herşeyin bi adabı var biz sizden aldığımız kaleciyide yılın transferi ilan etmedik zaten bu kadar yorum yazmana gerek yok.. sizede başarılar bülent başganına slm söyle..
|
ben daha iyi bir kaleci bekliyordum. mesela aykut erçetin.
kalede sıkıntı çekmeyız ınşallah. |
izlicez gorecez iyi bir yedek olur akin gibi insalllah
|
[QUOTE=RossoNero;732281]Sivasspor forumuna 2008'de üye olmuşum...O zamanlar Bülent Başgan sizin başınızdaydı...Rıza Hoca ise bizim ES-ES'in başındaydı....Çok uzun yılların verdiği tecrübeme dayanarak diyorum ki;.....Rıza Hoca namuslu,dürüst bir adamdır...Bülent ise bir sahtekardır.....AMA......Futbolu bütün ahlaksızlığına karşın Bülent denilen ahlaksız,.....dürüst Rıza Hoca'dan 10 kat daha iyi biliyordur.....Çok acı ama gerçek acı gerçek bu.....Sivasspor'a başarılar......Ahlaksız olacağına dürüst olsun.....Rıza Hoca'ya sevgiler....[/QUOTE]
[B][I]Bülent uygun'un zekasına ve Rıza çalım bay'ın dürüstliğine lazımız yoktur. Bülent tolunay ve Ertuğrul isimnlerını türk tarıhıne ve gelecekte çok iş yapacak teknık adamlardır[/I][/B] |
bence ıyı bır yedek kalecı olur
|
eseste 3-4 maçını izledim iyi bi kaleci korcanı aratmaz yedek kaleci olur zaten rıza hocanın eski öğrencisi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |