SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fatura Bana Kesilirdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32413)

58Sivaslilar 17.07.2011 16:00

Cevap: Fatura Bana Kesilirdi

Bu karar verilmisti zaten son mac kiminle oynansa kabak onun basina ptlayacakti oda bize rasladi baskanimizin eski FB olmasi ise tuz biber oldu FBye kurulan komploya bizim baskan kurban gitti insllah hak yerini bulur baskan sucsuzlugu meydana cikar

58Sivaslilar 17.07.2011 16:04

yoksa adama sorarlar iki yil önce sivasin kacirdigi sampiyonlugu kimler sike yapti GAZI ANTEP SPOR TABATANIN DEGERI omuydu simdiki hak arayanlar o zaman NEREDEYDI?????????????

Elbeyliliyiz 17.07.2011 16:12

keske öyle olsa ne olacak bu durum?

58 Genç Yiğido 17.07.2011 16:30

türkiyedeki futbolun en temiz temsilcisidir rıza çalımbay... inşallah senle çoook büyük başarılara imza atacaz hocam

58CeZa58 17.07.2011 16:39

sivassporun baskaninin fenerli olmasini duymak bile üzücü
yaziklar olsun

bende sivassporlu saniyordum!!!!

MeXeS58 17.07.2011 17:07

[B]başkanımız fenerbahçeli olduğu için çıkıyor bu soylentıler demiş hocsmız ama ben boyle soyledıgıne ınanmak ıstemıyorum umarım oyle bırsey dememıstır demışse adama sorarlar o zamn ne işi var sivassporun başında diye[/B]

muhsin koçak 17.07.2011 17:19

[B]Bu yıl Trabzonluların zırlaması gibi zırlamadı hiç kimse zırlamadı bu memlekette.Daha önce şike yokmuydu? elbette vardı ama bükemedi bilekleri öptüler hep bazı kulüpler.Trabzonlular AKP iktidarı boyunca kazanmış oldukları gücü bu doğrultuda çok çok iyi kullanıyorlar.Adamlara helal olsun demeden kendimi alamıyorum.Aynı durumda biz olsak sesimiz bile çıkmazdı.
Son olarak Karabük-Trabzon maçının bu süreçte hiç gümdeme gelmemesi sizcede ilginç değil mi?[/B]

akifesk 17.07.2011 17:23

mecnun otyakmaz şike yapmadı yapmazda. ama malesef fenerbahçeli ve fenerbahçeye yakınlığı ile biliniyor.

subasi29 17.07.2011 18:46

riza hocaya yurektekten tesekkur ediyorum iste dik durusun vede serefin ifadesi....

mucahitbaba58 17.07.2011 19:18

[B]Ben baskanimin disarda ozgur olmasini istiyorum adaletini S••••• boyle adalet olmaz ,olmaz olsun yere baktsin gitsinlerde 13 asker neden nasil sehit oldu onu sorsunlar bdplileri iceri atsinlar adalet bumu yani sucsuz olduguna adim gibi eminim suclu deseler bile ben inanmam merhum yazicioglunuda 7 yil iceride tuttular ve sonuc bos cikti giden merhumun yillari oldu simdi sivaslinin bu adalette 7 yil alacagi var birde bu sekil bize borclanmasinlar[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55.