![]() |
--->: Varmi AZERBAYCAN???
[COLOR="Sienna"][B]KARDEŞ MUTLAK BİRİLERİ ÇIKAR,
BU SİTEDE ONBİRLERCE ÜYE VAR, AZERBAYCANDAN'DA BİR ARKADAŞ BULURSUN KENDİNE :)[/B][/COLOR] |
--->: -->: Varmi AZERBAYCAN???
[QUOTE=ademgoze;179419]azerice bilen var mı????????? varsa yahşi nedemek ?????????*[/QUOTE]
Yahşi Genelde Tamam Anlamında ve İyi , Güzel Anlamında Kullanılır.. Necesen ? ( Nasilsin? ) - Yahsiyeem ( İyiyim ) Gibi :) :) :) |
--->: Azerbaycan`daki Yiğidolar
COK ZOR YA BU ULKEDE YASAMAK BIR TANE SIVASLI GORDUM BURDA AMA ODA GERCEKTEN INSAN OLMADIGINA EMINIM :(
|
tum azerbacandakı yıgıdolara ankaradan slm lar olsun
|
İstanbuldan selamlar olsunn
.............................. |
ayıp ediyon bee abi azerbaycanın yarısından çoğu sivaslıymış ben demıyom profösorler dio :D:D:D:D:D:D:D:D:):)
|
--->: -->: Varmi AZERBAYCAN???
[QUOTE=ademgoze;179419]azerice bilen var mı????????? varsa yahşi nedemek ?????????*[/QUOTE]
azerbaycanlı değilim ama azeri bir kızarkadaşım var. ve bende ondan öğrendim bir kaç bişey yahşi demek iyi güzel anlamına gelmektedir. |
bende moskovadayım arkadaşlar
burdanda desteklemeye calışıyoz sivasmızı |
yok gardas tek degilsin burda yigido var yani yigido harun.sen nerde okuyorsun ben sosyoloji.yoksa seni taniyormuyum ben ozune yahsi bak gorusmek uzre.yigido gardasim.
|
:) :) :) sivasli olmazmi gardas dunyanin nersine gitsen yuz faiz sivasli cikar karsina.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02. |