SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Protesto!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32516)

eyupk 07.08.2011 14:52

Cevap: Protesto!!!

yazıklar olsun sivas medyasınaaaaaaaaaa :mad:

DOLCE58 07.08.2011 16:12

[QUOTE=58akif34;735105]sevgili [B]Sivasspor Taraftarı [/B]her fırsatta [B]Sivas[/B]ımızın dünyaya tanınmasında en büyük etken olan [B]Sivasspor[/B]umuzun maclarını yayınlamayan [B]Sivas[/B] yerel medyasını protesto edelim ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı öneriyorum madem halkın isteklerini karşılamıyorlar o zaman bizde onların para kazanmalarına engel olalım bu kanallara reklam veren magazalara giderek bu kanaldakı reklamlarını gerı almaları konusunda uyaralım ve eger almazlarsa onların magazalarından alışveriş yapmayacağımızı dile getirelim[/QUOTE]

ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı DEMEK

O AYIP SANA YETER

58akif34 07.08.2011 16:25

[QUOTE=DOLCE58;735210]ilk olarak bu kanallara reklam veren magazalardan alışveriş yapmamayı DEMEK

O AYIP SANA YETER[/QUOTE]

sen ayıpın ne oldugunu daha bılmıyorsun galıba mübarek gün boşver tartışmaya gerek yok

migroArmis 08.08.2011 00:24

Arkadaşlar bu konu ekonomik anlamda maliyet gerektiren bi olayve yerel kanalların bir çoğunun gücü yetmiyor...Bursada bile hala yerel kanallar maçları wermez..Bursa tv açıldıktan sonra izler oldu insanlar maçları...

atamtürk 08.08.2011 03:18

çok güzel konuaçmışsın bende sana katılıyorum.

hiko58 08.08.2011 09:27

evet katılıyorum sivastaki tv kanalları 5 kuruş harcamadan ceplerini doldurmak amacındalar. köylerin eğlencelerini bedava yayınlamak dururken kalitesiz yayınlarla insanları bayarken neden sivassporun maçını yayınlasınki. cebinden para çıkacak. bunlar da sivas milliyetçiliği yokki. dinleri imanları para. ne zaman kaliteli bir yayın gördünüzki sivas kanallarında. sivasın insanı gerçekten sivas milliyetçisi olsa sivasa sahip çıksa zaten bizlerde böyle olmazdık. PROTESTONUZA TAMAMEN KATILIYORUM DESTEKLİYORUM.

babayavuz 08.08.2011 09:43

gardaşım neden ve niçin yayınlasınlarki zayıflama ilaçlarının ve buna benzer ilaçların reklalmları dururken sivassporun maçını neden yayınlasınlar

babayavuz 08.08.2011 09:44

protestonuza hep destek tam destek

Rallim58 08.08.2011 10:23

Cevap: protesto!!!!!!!

[QUOTE=subasi29;735192]Hemserim !! Senin 'Sivasspor Super Lige Layik Degil' Cumleni Oldukca Luzumsuz Buluyorum.Bak Yakin Arkadasinda Kahveye Gitmis !! Zaten O Stada Gurbetciler Ilgi Gosterip Gitti,Sizin Gibi Sivasta Olupta Gitmeyenler On Saftalar ...[/QUOTE]

[B]Favori58 kardeşimizin sözlerindeki "göndermeyi" yanlış aldınız galiba.

Sivassporun fanatik taraftarı olduğunu yakınen bildiğim bu arkadaşımız, Stadyuma gelmeyeni, ilgi göstermeyen, stadın yakınlarında bulunan kahveye doluşup oyun oynamayı tercih edip, ücretsiz olduğu halde (İsterse ücretli olsun yine de gidilmesinden yanayım ama) stada gitmeyenlere olan isyanı olarak yazdığını düşünüyorum.[/B]

yener_sahin 08.08.2011 11:48

Bu konuda birkaç kişiyle görüştüm, Sivasdaki kanalların maç yayınını verecek alt yapıya sahip olmadığını söylediler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55.