![]() |
Cevap: Sivas Halkı Kandırılıyor mu ? (Stadyum)
yapılır yapılmasına da biraz uzun sürecek gibi
|
sivas zaten köy olmuş durumda son 3 yılda sivastan 53000 kişi büyük şehirlere göç etmiş durumda memleketimizde iş yok devlet dairelerinde çalışan insan sayısıda en alt seviyeye düşmüş durumda mesela tc karayollarında 4000 kişi calışırken şimdi sadece 300 kişi calışır durumda hemen hepsininde emekliliği gelmiş durumda biten köy olan bir şehire hiç kise yatırım yapmaz 600 yataklı hastane neyinize birde kalkmış 33 bin kişilik stad istiyorsunuz çok zor kardeşim çok elinizdekinide kaybetmeyinde...
|
Mesele tartisma konusu degil. Tokinin kendi internet sitesinin ve bilgi verenlerinin cahil olmasindan kaynaklaniyor. Düsününkü bir büyük site cocuklar tarafindan idare ediliyor, maalesef kimsede bu durumu tvlerde elestirmiyor. Sözüm ona spor programi yapanlar bir defa bile tokiyi elestirmedi...Tokiyi yönetenlerden kuskum cok büyük, nedenine gelince, karadeniz kökenli cok idareci var onun icindirki trabzon samsun gibi sehirlerrin stadlari okeylendi..
|
:mad:STADYUM YAPILIP içinde maç oynandığını görmeden inanmam demiştim hala aynı düşüncedeyim bu stad sözüyle sivas 3 seçim geçirdi hala ortada bişey yok sivas halkı kendilerini kandıran aptal yurduna koyanları cezalandırmayı öğrenemesse daha çok seçim gecirir TOKİ kurulduğundan beri karadeniz kökenli yöneticiler tarafından yönetiliyor kamuoyunda ucuz kaliteli ev yapıp ihtiyaç sahiplerine satıyor görünüyor öyle değil aslında degerli arazileri toki aracılıyla ucuza kapatıp basta ekşioğulları ve ağa oğulları oomak üzere kolpacı laz mütehitlere 3 30 a peşkeş çekiyor ayrımcılığında daniskasını yapıyor trabzon samsun stadlarını daha bi sevkle yürüyorlar bu stad yapılır er yada geç söz verildiğinde 36 yasındaydım şimdi 41 belki yasarsam 50 yasında insatt calışmalarını görrüm diye düşünüyorum aslında konuşacak çok şey varda içimizdeki yalakaları üzmek iştemiyorum.:mad:
|
RTE nı sevmiyorum ama ağzından çıkanı yapıyor.Geçte olsa erkende olsa.Ama ne yazıkki bizim işimiz tabikide geç biter.Çünkü biz sandıklarda malın bankosuyuz.Çok gol attı RTE bize.Yani 2-3 sezon sonra yeni stadda oynarız.Belkide yerel seçimleride bekleyebilir.Gelir Sivasa der ki; Size stad yapacağım.Sizde:D:D:d:FDf:f:Fd
|
[QUOTE=Salim58;733946][B][I]
Daha öncede yazmıştım stad nezaman yapılır ilk maçı izlersem işte ozaman inanırım. [/I][/B][/QUOTE] Bu mesajı yaklaşık iki ay önce yazmıştım bu sürede hiç bi gelişme olmadı bundan sonra olurmu olursada belki bizler göremeyiz. |
şike olayları filan sebep olurmu diye düşünüyorum ama mazeret sayılamaz tabii he birde stat dolmuyor deniliyor doğru dolmuyor fakat öbnüzmüdeki yılarda nüfus arttıkça seyircide artcak haliylee kayseri stadını dolu göremiyoruz öyle değilmi kandırılmak değilde bizim pasif kalmamızdan kaynaklanıyor bence pankart yaptırıp parti önünde filan ( olaysız ve küfürsüz tabiki) protesto yapılabilir buda mutlaka iktidara iletilir iktidar partisinin önünde yapılacak bir protesto
|
bu konuda tavarih başkandan açıklama bekliyoruz! ;)
hadi bir kez daha yüreklere su serp başkanım! :) |
[B]Söz Namustur[/B] diyorum, başka da birşey demiyorum....
|
AB nin ülkemize yaptığını ülkemizin yöneticileri! de maalesef bize yapıyorlar. Yazık çok yazık
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12. |