![]() |
Cevap: Hiddink: Bu Son Maçım!
[QUOTE=darkfanatic;751563][B]Umarim giderken yanında İstanbul yalakasi[COLOR="Red"] O[/COLOR]guz [COLOR="Red"]Ç[/COLOR]etinde gider..Yoksa yerine gelen teknik direktorde fazla birsey yapamaz malesef...[/B][/QUOTE]
[B]zaten hiddink giderse otomatikmen oguzda gidicektir.[/B] |
Cevap: Sürpriz Kadro
[B]Ömer Toprak
Caner Kazım Bunlar Tamam serkan egemen selçuk şahin ? bunlar ne ya bunlardan iyi genc ve yetenekli anadoluda çok daha iyi oyuncular var yazık valla Türkiyenin düştügü duruma bak .[/B] |
[B] Hepside cacık bi yol olmaz bunlardan yine hezimet yaşamayız umarım. [/B]
|
[B] Adama bak ya türk futbolu kaos içindeymişte yıpranmışta bilmem neymiş yokya türkiyeye kaç defa geldin kendi ülkende tatildeydin devamlı kaç defa anadolundan takım izledin belirli kişiler hazır kadro çağır gelsinler onu 10 yaşındaki çocuğa söyle oda yapar futbolun f sinden anlamıyorsun bence sen hiddink. [/B]
|
Cevap: A Milli Takım mucize peşinde
hırvatistan bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle 90 dakika koşuyor pres yapıyor türkiyenin işi yine zor bu kadroyla...
|
zor ama olmaz diye birşey yok
|
ya kardeşim geldinde bir şeymi verdin ülkemize fatih terim senden iyiydi
|
defol hiddink!!! :mad:
|
yav anlamıyom şu selcuk .servet .sabrı.hakan.balta kazım.anadolu takımlarında .oynasalar hata her maçta gol atsalar yıne mıllı takıma seçılemezler ama gelın gorun kı yalakalık yapmak içn o başta serefsız oguz varya onun be taa anasını ........ Bızım Kadır Bekmezcı.erman..manısadan.yıgıt gokoglan.gbırlınden .hurşut.antepden.olcan .daha çok var bu adamlara yazık deılmı ben çok sevındım hırtvatların bızı yenmesını o serefsızler hak etmıyor hıç bı şeyı
|
nede olsa bize bosuna çilgin turkler dememisler insallah olur neden olmasin !
(not:saka yapmiyorum ciddiyim inanmak basarmanin yarisidir ! ) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |