![]() |
Cevap: Nefesler Tutuldu
Ben aylar önce yönetimede internet üzerinden mesaj çektim en azından içimi döktüm gerekli tedbirlerin yönetim olarak alınması gerekirse genel kurul vs yapılıp yeniden güven tazelense iyi olurdu malesef yönetim bana göre aciz kaldı inşaallah takıma kötü yansımaz yazık günah bizlerede ıstanbulda her ortamda millet yüzümüze vuruyor keşke aklanıp çıksak daha ne olcak belli değil tabi de bekleyip göreceğiz
|
tam anlamı ile komedi bu ,iddianame bile komedi...buna ancak gülünür ,bunlar resmen gövde gösterisi yapmaya çalışıyorlar...
|
BENCE SIKENIN EN KRALINI YILLARA --GALATASARAY--TRABZONSPOR-BESIKTAS-YAPMISTIR VE HALADA YAPIYORLAR HAKEMLERI SATIN ALMAKLA ASLINDA BU 3 KULÜP DIREK OLARAK AMÖTÖR KÜMEYE GITMELILER --GS.BJK-TS-TÜRKIYE LIGLERININ YÜZ KARALARI OLMADIK ADILIKLERI YAPTILAR OLAN DIGER KULÜPLERIMIZE OLACAK INSALLAH ADALET YERINI BULUP BU 3 KAFADA GEREKEN CEZAYI ALIR -GS.TS-BJK
|
[QUOTE=Turan 59;754266]1-Barış ŞİMŞEK
2-Bülent YILDIRIM 3-Süleyman ABAY Sivasspor düşmanı kara gömlekli yaratıklar.[/QUOTE]Trabzonlularda ondan |
2-Bülent YILDIRIM 3-Süleyman ABAY Sivasspor düşmanı kara gömlekli yaratıklar.[/QUOTE] Her ıç saha maçînda 10 bin kişi hakemlerın adaletsızliğine şahit oluyor,ıddaname de 2 tanıktan bahsedılıyor bız 10 bın tanığız |
faruk tasseten mahmut boz ve eski futbolcumuz mehmet yildiz artik stada giremeyecekler ve burda en cok sevindigim sey trabzonspor baskani sadri senerinde yasakli olmasi
|
Davanın 5 yıl sürebileceğini söyleyenler var. Nefesleri ne kadar süre tutacağız onu da merak ediyorum.
|
2-Bülent YILDIRIM 3-Süleyman ABAY Sivasspor düşmanı kara gömlekli yaratıklar.[/QUOTE] Bunlara birde Abdullah yilmaz´i eklemek gerek Sivas yada Sivasspor anlasilan bunlari iyi ........... yoksa bu kadar ugrasilmaz bir takimla. |
İçimden bir his bu olaylardan sonra hiç iç açıcı şeyler yaşamayacağız diyor Sivasspor'u ve diğer takımları çok kötü günler bekliyor bence.
|
Haftayı bekleyin süprizler haftaya.... (M.Ali Aydınlar)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |