SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor’un Ocak bombası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33242)

ahhguzum 05.12.2011 21:47

Cevap: Sivasspor’un Ocak bombası

bencede ya 32 yaşındaki adam napcak bize ya kariyeri o kadar da parlak değil oliveria noldu peki bilen var mı*

DOGU_BEY 05.12.2011 22:02

[B]bu isimle ilgili bir duyum almadım, yalnız devre arası transfer (biraz da iddianamenin ve mahkeme sürecinin durumuna göre) hareketli geçebilir...göndirelicek yabancılar olabilir bir de sezer badurun devre arası geri dönme ihtimali var...[/B]

nejmi58 05.12.2011 22:50

Bucadan ayrilan Kamil Ahmet Cörekci ve Torric Jebrin ile ilgilenilse daha iyi olur. Hem bonservisleri yok hemde cok kaliteli ve genc oyuncular...

ozsivasli58 06.12.2011 00:22

Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun.İnşallah.

58cemelli58 09.12.2011 18:31

tecrubesinden yararlanila bilir fakat bence bobo yu alsalar gol yollari acilir gibime geliyor cunki birtek eneramo olmuyor tekliyoruz

Gangstayigido 19.12.2011 23:34

ilk devre bitmek üzere bir mac kaldi ve bence yavas yavas ihtiyac ve takimda katki vermiyen oyunculari secme zamani geldi ilk devre bittigine göre
ilk ben baslayim dedim sizinde katkilarinizi ve yorumlarinizi bekliyorum

[B]gitmesi gerekenler [/B]
ne kadroya girebilen nede bir desteyi olan yabanci oyuncular var onlar rada sandro keita rasmussen bunlar hemen gönderilmeli
yerlilerden memnunum ama kadroda fazla sans bulamayan genc oyuncular var oynayabilecekleri takimlara gönderilmeli mesela timurcin ile ali atam bence bunlardan illerde faydalanmaliyiz

[B]transfer edilmesi gereken mevkiler[/B]
bence takimda 10 numara eksigi var belki oyunu önde götürdügümüzde fazla belli olmuyor ama skor lehimize olmayinca bariz fark ediliyor takimi orta sahada yönlendirecek kimse yok belki cogunuz gerek görmeyecek ama bir sol bek ile sag bek en azindan alternatif olarak ziya bana güven vermiyor ayrica ugurun alternatifi yok bir forvet ama cooooooook iyi bir oyuncu olmali yas önemli degil
girdigi 3 pozisyonun 1 veya 2sini atmasi gerkiyor

kisaca
[B]gidenler[/B] keita ,rasmussen ,sandro ,rada
genc futbolcular ( kiralik )

[B]gelenler[/B] 10 numara ,sag ve sol bek ,iyi bir forvet

mucahitbaba58 19.12.2011 23:39

[B]riza yigido hocamiza guvenim tam o kimi alirsa raziyim
yanliz kafama takilan sandrodan ne anladi cozemedim [/B]

rsimsek 21.12.2011 13:00

yaş konusu biraz düşündürücü...

ahhguzum 21.12.2011 16:16

32 yaşında:confused:iyi olur inşallah her oyuncu da sivasa getirmek zor tabi...yönetimin bir bildiği vardır

ahhguzum 21.12.2011 16:17

bende 33 yaşındayım beni alsınlar o zaman sağlıksğorda harikalar yaratmıştım:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51.