![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
vallaha 1 puana 3 puan gibi sevindim yani bu durumda
|
10 kişi eskişehir deplasmanında böyle oynamak kolay değil,oyuncu değişiklikleri süperdi.4-0 ın rövanşını aldık.hatta daha fazlasını aldık.10 kişi kalınca havya girip sivasa tribünde küfür eden eskişehirin terbiyesiz taraftarına kapak olsun.tebrikler.7 maçtır yenilmemek çok güzelllll
|
[QUOTE=sivaslımuho;760522]macın yızdızı 10 kısı kaldıktan sonrakı takım ruhu
hayal kırıklıgı ıse kadırdı bence :)[/QUOTE] Aynen hemserım.Maçın kötüsü Kadir ve sorumsuzluğu!!! |
Sohbet kısmında da yazmıştım ah 1 gol atsak da şu eskişehir seyircisinin surat ifadesini görsek diye.Kalbimiz temizmiş.Adamlar maçı aldık havasına girdiler ama futbolda son düdük çalana kadar hiçbirşey belli olmaz.
Maçta göze çarpanlar : ? Sivasspor bizi şaşırttı.İkinci yarı farka gider dedik ama kontrolü elden bırakmadılar.10 kişiyle deplasmanda, puan cetvelinde iyi olan bir takıma karşı anca bu kadar olur dediler. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Kadir'in gereksiz yere atılması yüzünden kontrolü geçici bir süre kaybettik.Ama ikinci yarı yaptığımız ataklar golün habercisiydi. Maçın en iyisi kimdi : ? Yeni transfer Rajnoch iyi bir oyun sergiledi.Kaan da iyi çalıştı.Pedriel bu takımda benim de tutmadığım bir forvettir ama golü sayesinde sürpriz 1 puan aldık. Maçın en kötüsü kimdi : ? Tartışmasız Kadir.Kaleci Atilla maalesef kalede güven vermiyor.Grosicki kötü maçlarından birini çıkardı.Bencil oynadı.Erman ölü topları iyice öldürdü. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Eli cebinden hiç çıkmadı.Bu kadar kolay kart göstermesine gerek yoktu. Geçen sezonun ilk maçında kendi sahamızda 1-0 öndeyken eskişehir son dakikada gol attı ve 2 puanımız gitti.Şimdi aynı şeyi biz yaptık ve bir nevi rövanşı aldık. Futbolcularımız ilk yarıda olduğu gibi şok anında hemen dağılmadı.Bu sevindirici bir gelişme.Yüzümüzü kara çıkartan futbolcularımıza (Kadir hariç) emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. |
ben bugün kadiri tanıyamadım, yaw adam sarı kart görmüş halen adamlara dalıyor, resmen takımımızı tehlikeye soktu. 10 kişi kalmak gerçekten takımın kimyasını bozuyor, ama şükürler olsun ki berabere bitirdik maçı.
|
[B]Ya arkadaşlar bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum.[/B]
İnternet sitelerindeki forum bölümlerine yazan Sivaslı arkadaşlar. Adamlar bizi tebrik ediyor, maçın hakkı beraberlikti diyorlar. Bizimkiler Eskişehir'e küfrediyorlar. Olacak iş mi bu ? Yazık. Bu tür yorumlarla milleti düşman ediyoruz kendimize... |
kadir bekmezci gibi sorumsuz bir oyuncu görmedim birinci kart için birşey diyemem ama ikinci kart ise acemi bir futbolcu bile yapmaz bu oyuncunun uyarılması lazım
|
ya anlamadigim birsey var bu riza hoca hala su kadiri neden oynatiyor onun yüzünden 1 1 bitti mac.
Skor : Kadir Pekmezci 1 : 1 Sivasspor :mad::mad::mad: Ama mac 1 1 bitti yine güzel |
kadir yaklaşık 5 yada 6 maçtır saçmalıyordu buda resmen herşeyi halletti tüyü dikti durumu oldu resmen allahtan kupa maçı varda cezalar eriyecek bitecek :))))
|
O kadar sevindimki
kazanmışım gibi olduk es esliler şok oldu kendine gelemezler kolay değil 10 kiş kalmak bu arada 7 olduk sürekli yükselisteyiz nazar değmesin Allah daha da versin İNşallah |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:02. |