![]() |
Cevap: Maçın ardından
en sonunda hocaya ve takıma benim gibi güvenenlerin çogalması beni memmun etti teşekürler
|
[B] Ankaragücünün delikanlı , adam gibi adam Hocası Hakan KUTLU'un açıklaması ;
Kutlu, "Sürekli dert yanmak istemiyorum. Ama bugün sponsor firmayla yaşanan sorun nedeniyle bu çocuklar tek formayla geldi ve yedek forma olmadığı için ikinci yarıya ıslak formayla çıkmak zorunda kaldı. Koskoca 102 yıllık kulubün ayıbı bu. Bu açıklama ile bir kez daha başta Osman SEÇİLMİŞ olmak üzere Mecnun Başkana sonsuz teşekükkler bu iki isim olmasaydı alt liglerde Ankaragücünün bu hali gibi olurduk...[/B] |
Mersin´in ikliminden 3 gün sonra,Sivas´in dondurucu ikliminde puan mücadelesi vermek kolay olmasa gerek.Kim ne derse desin Ankaragücü sanki herseyi birakmis moralsiz ve isteksizdiler.Aslinda bu maca cikana kadar bu ligde kalmalarinin zor oldugunu kendileride kabullenmislerdi.Sivas cephesinde ise gollerin pespese gelmesiyle,Sivasspor rahatlarken Ankaragücü moralmen cöktü.Sakatlar ve cezalilar takima girdiginde Riza hoca kadro kurarken zorlanacak.Bilhassa sol bek hususunda isi bir hayli zor olacak.Her kes o hatta süphe icerisindeyken Kaan ,Ziya´nin ve hatta Hayrettin´ín acigini cok iyi kapatti.Bir kac macdan beri Kaan,kupa macinda Nihat ve hatta Cihan bu 3 genc arkadasimiz Sivasspor´un yarinlaridir.Sivasspor doru adimlarla aydinlik yarinlara yürüyor.
|
şimdi sırada bursa var 8 maçlık yenilmezliğimizi bursadada devam ettireceğimize inanıyorum tek yol sivaslı olmak
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Maç Başlarken Güzel Birkaç Manzara(Stada gelmeyenleri kıskandırmak için:D:D )[/B][/FONT]
[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/2821/38865194.jpg[/IMG] [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/2882/34176304.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7161/50341425.jpg[/IMG] |
Bu galibiyet hayırlı olsun inşallah bursa dan da 3 alır geliriz isteyelim olur takım yeter ki istesin..
Ayrıca taraftarlarımızda biraz stad da olması ve desteklemesi gerekiyor böylelikle daha iyi oluruz |
Bursa maçındanda galip ayrılmalıyız.Bırakın 8 e girmeyi 4 e bile girebiliriz.Rajnoch ve Uğur da oynar iyi olur.Bu sezon özellikle Uğur çok sağlam oynuyor.
|
Bütün takıma helal olsun. Sivasımız eski günlerine dönüyor inşallah.
|
Riza hocayi elestirenler,$apkalarini cikartip onlerine koymaya davet ediyorum.
|
[B]Ankaragücü karşısındaki performanslarından ve aldıkları net skor ve 3 puandan dolayı, başta teknik kadro olmak üzere, yönetim ve futbolcuları tebrik ediyorum.
Bursaspor karşılaşmasında sol kanatta Ziya'nın da olacağını düşünüyorum. Antrenmanlarda dikkatli çalışılarak (zeminin karla kaplı olmasından), sakatlık olmadan Bursaspor karşısına çıkılması en büyük dileğimdir.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32. |